Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Uusi opetussuunnitelma tulee käyttöön vaiheittain vuosina 2016-2019

Uusi Opetushallituksen laatima opetussuunnitelma esiopetusta, oppivelvollisten perusopetusta ja lisäopetusta varten tulee käyttöön elokuussa 2016, jolloin vuosiluokkien 1-6 opetus muuttuu uuden OPS:n mukaiseksi. Vuonna 2017 uusi OPS tulee käyttöön seitsemännellä luokalla, vuonna 2018 kahdeksannella luokalla ja vuonna 2019 yhdeksännellä luokalla. Yhtenä suurimpana muutoksena entiseen on yksittäisten oppiaineiden ohella tiettyjen teemojen laajan osaamisen painottaminen. Näitä laaja-alaisen osaamisen kokonaisuuksia on seitsemän:

  • ajattelu ja oppimaan oppiminen
  • kulttuurinen osaaminen, vuorovaikutus ja ilmaisu
  • itsestä huolehtiminen ja arjen taidot
  • monilukutaito
  • tieto- ja viestintäteknologinen osaaminen
  • työelämätaidot ja yrittäjyys
  • osallistuminen, vaikuttaminen ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen

Käytännössä tämä tarkoittaa oppiainerajojen hälvenemistä ja saman asian oppimista eri ainetunneilla. Nyt jo monet koulut ovat ottaneet liikunnan ja liikkumisen osaksi muita oppitunteja. Matematiikkaa voi opetella toiminnallisesti esimerkiksi hyppyruudukon ja noppien tai matikkamusiikin avulla.

Muuntojoustavat oppimisympäristöt

Uudessa opetussuunnitelmassa on nostettu esiin myös oppimisympäristöt. Niiden tulee tukea yksilön ja yhteisön kasvua, oppimista ja vuorovaikutusta. Lekolar haluaa osaltaan auttaa kaikkia kouluja tämän tavoitteen toteuttamiseksi. Olemme erityisesti erikoistuneet akustisiin ratkaisuihin, jotka ovat yhtä aikaa sekä ääntä vaimentavia että esteettisiä ja ekologisia. 

Haluamme auttaa kaikkia opettajia ja opetushenkilöitä uuden opetussuunnitelman soveltamisessa. Kehitämme erilaisia vinkkejä ja ideoita oppitunneille, välinepaketteja välituntiliikuntaa varten sekä kehitämme tuotteitamme vastaamaan kaikkia uusia ja vanhoja tarpeita ja toiveita. Jos sinulla on idea tai ehdotus, minkä haluat kertoa meille tai jakaa muille opettajille, otathan yhteyttä! Tehdään uuden oppimisesta yhdessä helpompaa. 

Julkaistu 21.9.2015

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.