Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Uutinen 3.11.2022

Lekolarin ja Panduron välinen yrityskauppa vahvistui

Lekolarin ja Panduron 11.8.2022 julkistettu yrityskauppa on virallistettu kilpailuviranomaisten tarkastuksen jälkeen. 

lekolar-panduro-1200-web.jpg

Elokuussa 2022 julkistettu Lekolarin ja Panduron välinen yrityskauppa on saanut kilpailuviranomaisten hyväksynnän. Yrityskaupan ansiosta Lekolar-konserni laajentaa toimintaansa kuluttajamarkkinoille ja yhdessä Panduron kanssa luo sekä kuluttaja- että yritysasiakasmarkkinoille Pohjois-Euroopan kattavimman harrastemateriaalien sekä luovien tuotteiden ja pedagogisten opetusvälineiden valikoiman.

”Tämä on Lekolarille strategisesti tärkeä askel. Näemme kuluttajamarkkinoilla valtavaa potentiaalia. Lisäksi Lekolarilla ja Pandurolla on paljon yhteistä ja yhdessä voimme tarjota yhä laajemmalle kohderyhmälle parhaan valikoiman tuotteita”, toteaa Lekolarin toimitusjohtaja David Persson tiedotteessaan.

Pandurolla on vahva ja vakiintunut markkina-asema verkkokauppana sekä liikkeitä  Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa ja Belgiassa. Yrityskaupan myötä Pandurosta tulee osa Lekolar-konsernia, mutta se jatkaa toimintaansa itsenäisenä yrityksenä toimitusjohtaja Rickard Kemforsin johdolla.

Lue Lekolar-konsernin englanninkielinen tiedote täältä

 

Lisätietoja:
David Persson, Lekolar-konsernin toimitusjohtaja
+46 (0)76 790 71 34
david.persson@lekolar.com

 

 

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.