Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Lekolar-Printel Oy:n verkkokaupan käyttöehdot

Nämä käyttöehdot sisältävät Lekolar-Printel Oy:n (jäljempänä ”Lekolar”) verkkokaupan (jäljempänä ”verkkokauppa”) käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään verkkokauppaan tai ostaessaan tuotteen verkkokaupasta yrityksen tai yhteisön (jäljempänä ”asiakasyritys”) edustaja (jäljempänä ”käyttäjä”) hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Verkkokaupasta tilaaminen edellyttää, että noudatat verkkokaupan sopimusehtoja, täytät niiden mukaiset vaatimukset ja annat tiedot kokonaisuudessaan ja totuudenmukaisesti. Sinun tulee korjata antamasi virheelliset tiedot viivytyksettä. Säilytä kirjautumiseen tarvittavat asiakastunnukset huolellisesti siten, että ne eivät joudu ulkopuolisten haltuun. Lekolar ei vastaa siitä, jos tietojen virheellisyyden vuoksi et saa tilaustasi, tilaus- tai toimitusvahvistusta tai muita asiakirjoja.

Tietosi tallennetaan Lekolarin ylläpitämään asiakasrekisteriin. Tarkempia tietoja henkilötietojen käsittelystä ja käytöstä voit lukea Rekisteri- ja tietosuojaselosteesta.

Alla olevat käyttöehdot koskevat Lekolarin verkkokauppaa. Lekolar re:use kiertotalouden verkkokaupan omiin käyttöehtoihin voit tutustua täällä.

Muutokset ehtoihin
Lekolarilla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia verkkokauppaansa. Lekolarilla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla tai verkkosivuillaan. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Rekisteröityminen
Lekolar myy tuotteita vain yrityksille ja yhteisöille Suomessa.

Lekolarin asiakasyrityksen edustaja luo henkilökohtaiset verkkotunnukset täyttämällä verkkokaupan rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näin toimimalla asiakasyrityksen edustaja rekisteröityy verkkokaupan käyttäjäksi. Rekisteröityminen on maksutonta.

Verkkokauppaan rekisteröityvä käyttäjä vastaa siitä, että hänen antamansa henkilö- ja yritystiedot ovat oikein ja hänellä on oikeus tehdä tilauksia asiakasyrityksen puolesta.

Lekolar voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Käyttäjän antamat henkilötiedot tallennetaan Lekolarin asiakasrekisteriin, jota koskeva rekisteri- ja tietosuojaseloste on luettavissa Lekolarin verkkosivuilta.

Käyttäjän ja asiakasyrityksen vastuut ja velvollisuudet
Asiakasyritys vastaa kaikista sen nimissä rekisteröityneen käyttäjän käyttäjätunnuksella ja salasanalla tehdyistä ostoista. Asiakasyritys ja käyttäjä vastaavat siitä, että verkkokaupan käyttäjätunnusta ja salasanaa ei luovuteta eteenpäin muille henkilöille.

Asiakasyritys ja käyttäjä sitoutuvat käyttämään verkkokauppaa vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin.

Asiakasyritys ja käyttäjä sitoutuvat pitämään asiakasyrityksen ja käyttäjän asiakastiedot ajan tasalla ilmoittamalla Lekolarille niissä tapahtuneista muutoksista. Asiakasyritys sitoutuu ilmoittamaan Lekolarille, jos käyttäjä ei enää ole asiakasyrityksen palveluksessa tai hänen käyttäjätunnuksensa halutaan muuten poistaa.

Asiakasviestintä
Lähetämme rekisteröityneille asiakkailleen sekä markkinointiviestejä että asiakaspalveluviestejä sähköpostiin. Voit estää sähköisten uutiskirjeiden lähettämisen milloin tahansa. Asiakaspalveluviestit liittyvät asiakkaan tilaukseen ja toimitukseen Lekolarin verkkokaupasta. Asiakaspalveluun ja tilauksiin liittyviä sähköisiä viestejä lähetetään myös siinä tapauksessa, että et ole erikseen sallinut sähköistä suoramarkkinointia. Hyväksymällä verkkokaupan sopimusehdot ja tilaamalla verkkokaupasta hyväksyt asiakaspalveluviestien lähettämisen.

Hinnat
Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroissa. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eivätkä mahdollisia toimitus- ja rahtikuluja.

Jos tuotteen hinnassa on virhe, Lekolarilla on oikeus korjata virhe. Jos korjaus koskee jo tehtyä tilausta, Lekolar ilmoittaa tällöin käyttäjälle tuotteen oikean hinnan ja käyttäjällä on oikeus peruuttaa tilauksensa.

Toimitusehdot
Verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa noudatetaan Lekolarin yleisiä toimitusehtoja, jos asiakasyrityksen kanssa tehdyssä sopimuksessa ole toisin sovittu.

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.