Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Yleiset toimitusehdot

Hinnat
Kuvastossa ilmoitetut hinnat ovat viitteellisiä. Hintoihin tulee muutoksia vuoden aikana. Asiakaskohtaiset hinnat määräytyvät erillisten hinnastojen tai tarjouksen/tilausvahvistuksen mukaan. Tuontitavaroiden osalta Lekolar-Printel on ilman eri ilmoitusta oikeutettu muuttamaan tarjottua hintaa, jos ko. tuotteen hankintamaan ja euron valuuttakursseissa tapahtuu yli 3 %:n muutos. Hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa ja niihin lisätään aina kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Lekolar- Printel pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Toimitusehto
Kalusteiden ja tehdastilaustuotteiden tilauksia lukuun ottamatta toimitusehto on rahtivapaasti perillä, jos tarjouksessa tai tilausvahvistuksessa ei ole toisin mainittu. Kalusteista ja tehdastilaustuotteista veloitamme aina rahdin erikseen. Tilaajan pyynnöstä toimitettujen kiito-, lento- tai pikapostilähetysten rahdin maksaa tilaaja. Toimituksia, joiden arvo on alle 50 euroa (alv 0 %), ei toimiteta (poikkeuksena kustantamamme painotuotteet).

Toimitusaika
Myyjä toimittaa tavaran sovittuna aikana. Jos toimitusajasta ei ole sovittu, myyjä toimittaa tilatut tuotteet välittömästi tai heti, kun toimitettavaa tavaraa on saatavissa. Myyjä ei vastaa toimitusviiveiden aiheuttamista vahingoista. Tavara katsotaan toimitetuksi, kun se on lähetetty ostajalle. Kuntalomakkeiden osalta Lekolar-Printel on riippuvainen lomakkeiden asiasisältöön vaikuttavien lakien ym. säännösten hyväksymisestä, mikä saattaa pidentää toimitusaikaa.

Jälkitoimitukset
Jälkitoimitukset kalusteita ja tehdastilaustuotteita lukuun ottamatta ovat rahtivapaita. Jälkitoimituksia, joiden arvo on alle 30 euroa (alv 0 %), ei toimiteta.

Käsittely-/toimitusmaksu
Tilauskohtainen käsittely-/toimitusmaksu on 30 euroa (+alv), lomakkeissa 12 euroa (+alv). Kemikaalitoimituksista perimme kemikaalilisän 30 euroa (+alv) / lähetys. Toimitusmaksua ei laskuteta jälkitoimituksista.

Maksuehto
Maksuehto on 21 pv netto. Myöhästyneistä suorituksista peritään kulloinkin voimassa oleva viivästyskorko.

Toimituksen vastaanottaminen ja tarkistaminen

Toimituksen vastaanottajan on tarkistettava lähetys ja reklamoitava kaikista ulkoisesti havaittavista vahingoista välittömästi tavaran kuljettajalle lähetystä vastaanotettaessa. Lisäksi vastaanottajan tulee ilmoittaa vahingoista myös myyjälle (asiakaspalvelu(at)lekolar.fi). Muista kuin ulkoisesti havaittavista vahingoista on reklamoitava kirjallisesti Lekolar-Printelin asiakaspalveluun (asiakaspalvelu(at)lekolar.fi) seitsemän (7) päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Lekolar-Printel ei vastaa tuotteelle kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista, jos tilaaja ei ole ilmoittanut niistä seitsemän (7) päivän määräajan kuluessa.

Toimittajan vastuu
Lekolar-Printelin vastuu rajoittuu vain puutteellisen tai virheellisen tavaraerän korvaamiseen. Lekolar-Printelillä ei ole vastuuta ostajalle tai kolmannelle osapuolelle mahdollisesti koituvasta välillisestä vahingosta.

Palautukset
Jos tilaaja haluaa palauttaa tilausvahvistuksen mukaan oikein toimitetun varastotuotteena olevan tavaran tai kalusteen, tilaajan tulee olla seitsemän päivän (7) kuluessa toimituksesta yhteydessä Lekolar-Printelin asiakaspalveluun. Tilaaja saa asiakaspalvelusta palautuksen edellytyksenä olevan RMA-numerolla varustetun palautusasiakirjan ja ohjeet palautuksen käytännön toteutuksesta. Tilaajalle korvataan 75 % palautetun tavaran hinnasta. Tilaaja maksaa palautuksen rahtikulut.

Palautukset on lähetettävä huolellisesti pakattuina myyjän antamien ohjeiden mukaisesti. Palautettavien tuotteiden tulee olla ehjissä alkuperäispakkauksissa eikä niissä saa olla merkintöjä. Myyjällä ei ole velvollisuutta ottaa vastaan tuotepalautusta, jos tuote tai sen pakkaus ei ole myyntikuntoinen. Palautukset, joihin ei ole liitetty myyjän antamaa palautusasiakirjaa, myyjä lähettää takaisin asiakkaalle.

Tilausvahvistuksen mukaan oikein toimitetuilla tehdastilaustuotteilla ja -kalusteilla ei ole palautusoikeutta.

Takuu
Myönnämme vähintään yhden (1) vuoden tai valmistajan myöntämän takuun materiaali- ja valmistusvirheille. Lasku toimii takuutodistuksena. Laskun numero on ilmoitettava vaadittaessa takuuta.

Riitakysymykset
Erimielisyydet tilaajan ja Lekolar-Printelin välillä ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla.  Jos neuvottelussa ei päästä sopimukseen, kiista jätetään ratkaistavaksi Helsingin käräjäoikeuteen.

Leluturvallisuus
Lekolar-Printel noudattaa EU:n asettamia, lelujen turvallisuutta koskevia vaatimuksia. Kaikki lelut täyttävät leluturvallisuusdirektiivin asettamat määräykset ja ovat CE-merkittyjä. Merkintä on joko itse tuotteessa tai sen pakkauksessa. Osa leluista on tarkoitettu yli 3-vuotiaille. Alle 3-vuotiaille tarkoitetuista leluista ei saa irrota osia eivätkä lelut saa sisältää pieniä osia tukehtumisvaaran takia. Ikäsuositus on ilmoitettu kunkin tuotteen tuotekuvauksissa. Suosittelemme, että kaikki varoitustekstit ja ohjeet luetaan huolellisesti. Ikäsuosituksia on noudatettava erityisesti silloin, kun kyse on alle 3-vuotiaisista lapsista.

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.