Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Lekolar ostaa Panduron 

Yrityskaupan myötä laajennamme kuluttajamarkkinoille ja kasvatamme askartelu- ja opetustarviketuotteiden valikoimamme yhdeksi Pohjois-Euroopan kattavimmista.

lekolar-panduro-1200-web.jpg
Uutinen 12.8.2022

Lekolar on tehnyt sopimuksen Panduron ostamisesta. 650 henkilöä työllistävä Panduro on alansa markkinajohtaja harraste- ja askartelutuotteiden kuluttajamarkkinoilla. Osana yrityskauppaa Pandurosta tulee osa Lekolar-konsernia.

Yrityskaupan ansiosta Lekolar-konserni laajentaa toimintaansa kuluttajamarkkinoille ja yhdessä Panduron kanssa luo sekä kuluttaja- että yritysasiakasmarkkinoille Pohjois-Euroopan kattavimman harrastemateriaalien sekä luovien tuotteiden ja pedagogisten opetusvälineiden valikoiman.

Pandurolla on vahva ja vakiintunut markkina-asema sekä kauppaverkosto Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa ja Belgiassa. Yrityskaupan myötä Pandurosta tulee osa Lekolar-konsernia, mutta se jatkaa toimintaansa itsenäisenä yrityksenä toimitusjohtaja Rickard Kemforsin johdolla.

Yrityskaupan odotetaan vahvistuvan lopullisesti syksyn aikana kilpailuviranomaisten hyväksynnän jälkeen. 

Lue Lekolar-konsernin englanninkielinen tiedote täältä

Lisätietoja:
David Persson, Lekolar-konsernin toimitusjohtaja
+46 (0)76 790 71 34
david.persson@lekolar.com

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.