Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Lekolar liikuttaa!

Tutkimukset osoittavat, että päivittäinen liikunta parantaa keskittymis- ja oppimiskykyä. Meidän näkemyksemme Lekolarilla on, että kaikilla lapsilla ja nuorilla tulisi olla mahdollisuus elää aktiivista ja terveellistä elämää. Kouluissa ja päiväkodeissa liikkumisella on suuri rooli liikunnan ilon tuomisessa jokaisen lapsen elämään. Koulupäivän aikana tapahtuva liikkuminen niin liikuntatunneilla kuin muillakin oppitunneilla, sisällä ja ulkona, on osa liikunnan ilon ja hyötyjen ottamisesta osaksi arkea.

Lekolarilta löydät paitsi liikuntavälineet ja -tarvikkeet, myös ideoita ja inspiraatiota toiminnalliseen oppimiseen kouluille, päiväkodeille ja iltapäiväkerhoille. Ergonomia, taspaino ja motoriikka, ulkoliikunta, sisäliikunta, pallopelit, pyörät ja polkuautot ja muut innostavat välineet ja teemat auttavat liikuttamaan niin oppilaita kuin opettajiakin!

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.