Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Luokka
Mitat
Väri
12 Tuotetta
 • Kirjoitusalusta, 65 x 50 cm

  Kirjoitusalusta, 65 x 50 cm

  Pyöristetyt kulmat ja liukumaton alapuoli. Materiaali PP-muovia.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Työpisteen matto Yoga PUR, 45 x 60 cm

  Työpisteen matto Yoga PUR, 45 x 60 cm

  Tuotenro: 28709
  Yoga PUR on erittäin hyvä työpisteen matto. Päällisosan pienet, pyöreät pallot stimuloivat verenkiertoa ja tuntuvat mukavilta. Koko 45 x 60 cm on erityisen sopiva seisomatyöpisteille, joissa tila on rajallinen. Väri: antrasiitti. Maton kokonaiskoko: 51 x 66 cm. Puhdistus harjalla, imurilla, pyyhitään miedolla puhdistusaineella.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Nystyräpintainen seisomamatto

  Nystyräpintainen seisomamatto

  Tuotenro: 59116
  Nystyräpintainen matto painaa jalkapohjia eri kohdista, mikä stimuloi koko vartaloa. Jo muutaman minuutin seisomisen jälkeen verenkierto ja aineenvaihdunta nopeutuu ja samanaikaisesti stressi laskee. Hierontamattoa voi käyttää seisten tai istuen. Matto sopii työpisteen täydennykseksi, tai sillä voi peittää esimerkiksi osan käytävästä. Vie rullattuna vain vähän säilytystilaa. EVA-muovia. Koko: 120 x 31 x 1,8 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Hiirimatto Durable Ergotop

  Hiirimatto Durable Ergotop

  Tuotenro: 77094
  Tummanharmaa hiirimatto, jonka korotettu geelityyny (26 mm) antaa ranteelle rennomman työskentelyasennon. Mitat: 260 x 230 mm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Seisoma-alusta, pehmeä

  Seisoma-alusta, pehmeä

  Tuotenro: 59126
  Käyttäjä laskeutuu alaspäin pehmeällä seisoma-alustalla ja seisoma-asennosta tulee dynaamisempi. Jalan lihakset aktivoituvat ja sen ansiosta tasapaino ja koordinaatio paranevat. Alusta on päällystetty irrotettavalla kankaalla, jonka voi pestä koneessa. Koko: 46 x 46 x 6 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Istumapallo Design

  Istumapallo Design

  Istumapallo tukee aktiivista istumista. Palloa voi käyttää koululuokassa tai toimistossa. Vahva päälliskangas on miellyttävän pehmeää huopaa. Istumapallo toimii myös ääntä vaimentavana elementtinä. Pohjassa oleva paino pitää pallon paikoillaan, kun sitä ei käytetä. Pallo on PVC:tä, ei sisällä kiellettyjä ftalaatteja. Koko ø 65 cm. Pakkauksessa on käsipumppu. Kestää max. 115 kg painon.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Stand Up matto Easy Clean 60x52 cm

  Stand Up matto Easy Clean 60x52 cm

  Tuotenro: 130703
  Kätevänkokoinen Easy Clean-matto on pehmeä ja mukava seisomamatto. Kulmassa on ripustusaukko. Mattoa on helppo puhdistaa pyyhkimällä ja puhdistukseen voi käyttää myös desinfiointiainetta. Mitat 60x52 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Jalkahierontarulla

  Jalkahierontarulla

  Tuotenro: 117962
  Ergonomisesti muotoiltu rulla, joka antaa hyvän kosketuksen jalkapohjaan ja stimuloi verenkiertoa. Voidaan käyttää myös käsivarren kja kämmenen lihasten stimulointiiin. Materiaali EVA ja PP. Pituus 17 cm, ø 7 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Gymba aktiivilauta seisomatyöhön

  Gymba aktiivilauta seisomatyöhön

  Gymba aktivointilauta on ekologista luonnonkuitukomposiittia. Valmistettu Suomessa. Mitat (LxSxK): 46,5x30,5x5,5 cm. Paino 1,5 kg. Runkotakuu 5 vuotta.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Seisontamatto, pyöreä

  Seisontamatto, pyöreä

  Tuotenro: 59109-90
  Seisontamatto on tyylikäs ja ergonominen työpisteen matto, joka jakaa painon molemmille jaloille ja vähentää kuormitusta seisomatyössä. Keho kiittää, kun työasentoa vaihtaa välillä ja seisominen seisontamatolla parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä vähentää kuormitusta selässä ja jaloissa. Materiaali on kulutusta kestävää huopaa, ripustin nahkaa. Koko: : ø 67 x 2 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Tasapainolauta Aktiv

  Tasapainolauta Aktiv

  Tuotenro: 120989
  Aktiivisella tasapainolaudalla parannat koordinaatiota ja tasapainoa ja vahvistat nilkan ja jalkapöydän lihaksia. Tasapainolaudassa on pehmeä pinta, jonka vuoksi sitä on miellyttävä käyttää. EVA-muovia ja puuta, antrasiitinharmaa. MItat 60 x 39 x 10 cm. Käyttäjän max.paino 150 kg.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Rannetuki

  Rannetuki

  Tuotenro: 28713
  Geelitäytteinen muodikkaasti suunniteltu rannetuki näppäimistölle. Ainutlaatuinen, patentoitu, lääketietellisesti muotoiltu geeli, joka ehkäisee rasittumia ja säilyttää vartalon oman lämpötilan, mikä tekee rannetuesta hyvin mukavan. Mukavan sileä pinta nahkaa muistuttavasta kankaasta. Hygieeninen, koska voidaan pestävä. Mitat: 48,2 x 71 x 2 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.