Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Mitä on STEAM?

STEAM on tiedettä, tekniikkaa, suunnittelua, taiteita ja matematiikkaa edustava koulutuskonsepti, joka edistää lasten osaamista poikkitieteellisessä ongelmanratkaisussa ja tarjoaa mahdollisuuden oppia ja tutkia itse tekemällä, syy-seuraussuhdetta havainnoimalla.

Kohtaamme jokapäiväisessä elämässämme digitaalisia laitteita, kuten tietokoneita ja yksinkertaisia ​​robotteja. Yhteiskunta muuttuu, automatisoituu ja digitalisoituu, ja siksi meidän on kasvatettava digitaalista osaamistamme. Ohjelmoinnin perustaidot auttavat ymmärtämään, miten yhteiskunta toimii, ja tätä ymmärrystä tarvitaan tulevaisuudessa yhä useammilla työmarkkina-alueilla. Tietotekniikan perusajattelu on tulevaisuudessa tärkeä osa opetusta.

Ohjelmointi on nykyään osa opetussuunnitelmaa. Kouluissa ja päiväkodeissa harjoitetaan ongelmanratkaisua ja loogista ajattelua, mitkä on tärkeä taito tulevaisuuden digitaalisille kansalaisille.

Työpajat kaikkiin tarpeisiin!

Tilaa meiltä räätälöity LEGO® Education -työpaja yksiköllesi! LEGO® Education tarjoaa käytännöllisiä, monialaisia ​​STEAM-ratkaisuja. LEGO® Education on kehitetty auttamaan opiskelijoita saavuttamaan opetussuunnitelman tavoitteet - päiväkodista lukioon.

Jos haluat tutustua LEGO Education -tuotteisiimme, sinulla on myös mahdollisuus vierailla showroomissamme osoitteessa Metsäläntie 20, Helsinki. Järjestämme LEGO® Education koulutuksia sekä paikan päällä että webinaareina. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 09 8294 600 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lekolar.fi sopiaksesi vierailusta showroomissamme tai koulutuksista.

Esimerkkejä siitä, mitä työpaja voisi sisältää:

• Ohjelmoinnin ja koodauksen perusteet LEGO® Education WeDo 2.0:lla

• STEAM-perustaidot LEGO® Education SPIKE ™ Prime -sovelluksella

• Ohjelmoi LEGO® Education Coding Express pienimmille lapsille

 

Ohjelmointia kouluissa ja päiväkodeissa

Teknologia ja ohjelmointi ovat osa perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen opetussuunnitelmaa, eli ne ovat käytännössä jo arkipäivää kouluissa ja päiväkodeissa. Ohjelmointi ja koodaus eivät silti ole ihan päivänselviä asioita kaikille ja haluamme osaltamme auttaa ymmärtämään mistä on kyse ja tarjota sopivat välineet ohjelmoinnin opetteluun niin pienemmille kuin isommillekin oppilaille. Tiesitkö, että ohjelmoinnin alkeita voi opetella myös ihan ilman teknisiä välineitäkin, kun "ohjelmoit" luokkakaverin tai opettajan liikkumaan käskemälläsi tavalla?

Robotiikan avulla suomenkielen ja ohjemoinnin pariin!
Lue miten päiväkoti Saturnuksessa Riihimäellä tuodaan ohjelmallinen ajattelu osaksi päiväkodin arkea >>>

 

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.