Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Makeblock tuo robotiikan ja ohjelmoinnin helposti osaksi oppimista kaikissa ikäluokissa

Makeblock-tuotteet on suunniteltu kaiken ikäisten lasten ja nuorten ohjelmoinnin, robotiikan ja teknologiakasvatuksen innostavaan opetukseen.

Laaja tuotevalikoima tarjoaa sopivat tuotteet innostavaan algoritmisen ja ohjelmallisen ajattelun sekä ohjelmoinnin oppimiseen aina päiväkoti-ikäisistä ylempiin luokka-asteisiin saakka. Tuotteiden avulla voit helposti opettaa yli oppiainerajojen – tuet loogisen ajattelun kehitystä, ongelmanratkaisua, matemaattisia taitoja ja luovuutta. Taitojen kasvaessa on helppo jatkaa perustasolta yhä monimutkaisempaan ohjelmointiin ja oppia helpolla tavalla tietojärjestelmien ja robotiikan ja mahdollisuuksista.

Tuotteiden käytössä tarvittava maksuton mBlock-ohjelmisto on saatavana kattavasti eri käyttöjärjestelmille ja laitteille. Tarkemmat laitevaatimukset löydät tuotetiedoista. Tuotteisiin saatavissa myös runsaasti lisäosia.

Tutustu alta eri ikäryhmille soveltuvien robotiikan ja ohjelmoinnin tuotteiden valikoimaan! 

Katso alta video suloisesta mTiny robotista ja lue lisää täältä!

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.