Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Halocode

Halocode on pieni ja kompakti yhden kortin ohjelmoitava tietokone. Halocode on halkaisijaltaan vain 45 mm ja painaa 10 g. Siinä on mm. sisäänrakennettu wifi-tuki, Bluetooth, mikrofoni, liiketunnistin ja 12 ohjelmoitavaa RGB-LED. Halocode on kehitetty käytettäväksi koulun oppimisvälineenä. Se voidaan ohjelmoida ja siihen voidaan liittää IoT-lisävarusteita, joiden avulla opiskelijat voivat työskennellä ohjelmoinnin, tekniikan ja verkko-oppimisen kanssa luovasti ja monipuolisesti.

Halocode ohjelmoidaan mBlock5ssä, joka perustuu lohko-ohjelmointiin Scratch 3.0: ssa. mBlock5-editorissa voit myös ohjelmoida Halocoden tekstipohjaisella Python-ohjelmalla.

Tekniset tiedot: Yhden kortin mikrotietokone, jossa Xtensa 32-bittinen LX6-kaksoisydinsuoritin Päätaajuusprosessori, 240 MHz Wifi / Bluetooth-liitännät / Micro-USB

Sarjaportti, flash-ROM-muisti, 12 RGB-LEDiä, liiketunnistin (6-akselinen kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi), mikrofoni (ääni- ja äänenvoimakkuuden tunnistus), ohjelmoitava painike, 4 kosketusanturia, jotka toimivat myös I / O-portteina, 3, 3 V käyttöjännite . Halkaisija 45 mm, paino 10 grammaa.

Sovellus / ohjelmisto:
mBlock 5 PC: lle (Win7 tai Win 10) ja MAC (macOS 10.12+)
mBlock älypuhelimille ja tableteille (Android 6.0+, iOS 10.0+)
mBlock-verkkoversio (vaatii selainlaajennuksen hyväksynnän)

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.