Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Liikkuvan koulun kuvakisa

Mikä teidän koulussa liikuttaa? 

Lekolar on yhteistyössä Liikkuvan koulun kanssa Oppilaiden tekemä -kuvakisassa. Kisaan toivotaan oppilaiden itse ottamia kuvia ja videoita asioista, jotka omassa koulussa joko edistävät tai estävät liikkumista. Kilpailu päättyy 20.5.2016 ja kaikki kilpailuun osallistuneet kuvat tullaan julkaisemaan Liikkuvan koulun Instagram-tilillä. Kuvia julkaistaan myös meidän Instagramissa, onhan siis lekolarsuomi jo seurannassa! Kilpailun tarkemmat osallistumisohjeet osoitteessa www.liikkuvakoulu.fi/kuvakisa

Lekolar tarjoaa yhdelle voittajalle mieleisensä liikuntavälinepaketin. Osallistukaa siis viipymättä ja VälkkäkassiLiikkakassi tai Pomppunen ja Suvinen voi olla teidän!  


Lekolar Liikkuva koulu kuvakisa 2016 Mikä teidän koulussa liikuttaa
Julkaistu 4.5.2016

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.