Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Oppimisen Fiestaa Finlandia-talolla

Marraskuun alussa Finlandia-talolla Helsingissä oli vipinää ja vilskettä. Oppimisen Fiesta-tapahtumaan oli ilmoittautunut yli 3500 kävijää, mikä tekee siitä yhden Suomen suurimmista opetusalan tapahtumista. Tapahtuman pääteemat koulutuksellinen tasa-arvo, hyvä oppiminen ja hyvinvointi näkyivät ja etenkin kuuluivat ympäri tapahtumaa demopisteillä, lavoilla ja saleissa. 

OPS2016 käytännössä

Espoon Kirkkojärven koulun oppilaat opiskelivat #OppiminenNYT-demopisteellämme kaksi päivää ilmastonmuutokseen liittyviä asioita. Oppilaat haastattelivat kutsuvieraita ja tapahtuman kävijöitä sekä etsivät tietoa netistä Lenovon tabletteja käyttäen. Muistiinpanot tehtiin OneNoteen ja oppiminen oli kaikin puolin mobiilia ja uuden opetussuunnitelman mukaista. Ensimmäisen päivän kohokohta oli itse presidentti Tarja Halosen haastattelu demopisteellämme. Hän joutuikin aika tiukkaan tenttiin, kun oppilaat kysyivät mm. mitä Suomen ja maailman johtajien tulisi päättää, ettei ilmasto enää lämpenisi tai mitä lapset ja nuoret voisivat tehdä toisin, jotta he ehkäisisivät ilmastonmuutosta. Halonen antoi hyviä vinkkejä siitä, että kouluruokahävikkiä tulisi vähentää ja koulu- ja työmatkat tulisi kulkea jotenkin muuten kuin omalla autolla tai mopolla, eikä suihkussakaan ole hyvä lotrata puolta tuntia. 

 

Toisena päivänä haastateltavaksi pääsi meteorologi Pekka Pouta. Oppilaat olivat hänellekin laatineet etukäteen kysymyksiä, jotka haastoivat Poudankin pohtimaan ilmastonmuutosta ja sen tuomia haasteita vielä syvemmin. Pouta uskoo, että ilmastonmuutoksen suurimmat uhat liittyvät vedenpinnan nousuun, ja asiassa riittää vielä paljon tutkittavaa. 

Kilpailu: Miltä #OppiminenNYT näyttää teillä?

Postaa kuva teidän koulun tämänhetkisestä oppimisesta ja voit voittaa Lekolarin, Lenovon ja Tilassa Oy:n huippupalkintoja! Ota kuva miltä oppiminen näyttää teillä juuri nyt ja laita se Instagramiin tai Twitteriin tunnisteilla #OppiminenNYT ja #OPS2016. Arvomme kaikkien kuvien laittaneiden kesken kaksi palkintopakettia, jotka molemmat sisältävät yhden UPis1-tuolin, yhden Lenovo Yoga Pro 3 -projektoritabletin sekä Tilassa Oy:n Osallistavan oppimistilasuunnittelun lähtötilanteen kartoituksen. Kirjoitathan kommentteihin, mikä koulu osallistuu arvontaan. Kilpailuaika 28.10.-7.11.2016. Kilpailuehdot täällä

Julkaistu 2.11.2016

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.