Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Uutinen 9.11.2021

Lekolar Helsingin kaupungin koulu- ja päiväkotikalusteiden sopimustoimittajaksi

kubus-lekolar_joutsenmerkki.jpg
Lekolar-Printel Oy on valittu Helsingin kaupungin oppilas- ja päiväkotikalusteiden ensisijaiseksi sopimustoimittajaksi. Sopimuskausi on neljä vuotta 26.10.2021 – 25.10.2025. Etusijajärjestystä noudatetaan hankintoihin aina 60 000 euroon asti, minkä ylittävä hankinnat on ns. minikilpailutettava sopimustoimittajien kesken.

Helsingin kaupungin alaisuudessa toimii yli 300 päiväkotia sekä yli 100 oppilaitosta. Lekolar arvioi, että ensimmäisen sopimusvuoden aikana koulut ja päiväkodit tulevat tekemään sopimuksella hankintoja yli miljoonan euron arvosta.

Ympäristövastuullisuus on huomioitu puitesopimuksessa kattavasti. Helsingin kaupunki on allekirjoittanut yhdessä ympäristöministeriön, sosiaali- ja terveysministeriön sekä usean muun julkisen hankkijan kanssa green deal -sopimuksen, jonka tavoitteena on tulevaisuudessa vähentää haitallisia kemikaaleja varhaiskasvatuksen hankinnoissa. Allekirjoitettu puitesopimus mahdollistaa green dealin mukaisten kalustehankintojen tekemisen tulevaisuudessa.

Lekolar on koulujen ja päiväkotien käyttöön suunnattujen kalusteiden, opetusvälineiden, koulutarvikkeiden sekä leikki- ja liikuntavälineiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Valikoimassamme on laajasti Pohjoismaisella ympäristömerkillä, Joutsenmerkillä, merkittyjä tuotteita, FSC- ja PEFC- sertifioituja tuotteita sekä haitta-aineettomia tuotteita.

Lue lisää green deal -sopimuksesta sekä työstämme turvallisten kasvu- ja oppimisympäristöjen puolesta > 

Lisätietoja:
Lekolar-Printel Oy
Taneli Kivistö
toimitusjohtaja
Puh. 050 586 1121
E-mail. taneli.kivisto@lekolar.fi

 

 

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.