Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

 

Green deal -sopimus – tärkeä askel kohti turvallisempia kasvuympäristöjä

Me lekolarilaiset olemme ilolla ottaneet vastaan uutisen 4.11.2020 solmitusta green deal -sopimuksesta, joka pyrkii minimoimaan lasten altistumisen haitallisille kemikaaleille varhaiskasvatuksessa.

Green deal -sopimus auttaa vähentämään lasten altistumista haitallisille kemikaaleille varhaiskasvatuksessa

Solmittu sopimus auttaa julkisten hankintojen tekijöitä minimoimaan päiväkotiympäristön haitalliset kemikaalit. Lue lisää hankintakeino.fi -sivustolta.

”Hienoa saada haitallisten aineiden vähentämisen vaatimukset selkeäksi osaksi julkisia hankintoja. Lekolarilla tuemme ja autamme kuntia ja kaupunkeja hankkimaan entistä turvallisempia tuotteita päiväkoteihin ja kouluihin”
kertoo Lekolarin toimitusjohtaja Taneli Kivistö."
 

Turvalliset kasvuympäristöt ovat Lekolarille ykkösasia

Lekolarin tuotteita käyttävät maailman tärkeimmät ihmiset, lapset. Tästä syystä olemme tehneet jo vuosia työtä haitta-aineettoman arjen mahdollistamiseksi. Olemme asettaneet itsellemme EU:n vaatimuksiakin tiukemmat raja-arvot, koska haluamme tarjota lapsille ja lasten kanssa työskenteleville mahdollisimman turvallisen ja terveellisen ympäristön työskennellä, kasvaa, kehittyä ja oppia.

” Olemme etulyöntiasemassa näin suurena yrityksenä, koska meillä on käytössämme alan parhaat asiantuntijat ja systemaattinen lähestyminen tähän tärkeään asiaan. Tuloksena on haitta-aineettomien lelujen, tarvikkeiden ja kalusteiden suuri valikoima” toteaa Lekolarin kestävän kehityksen johtaja Pierre Lennartsson.

Valikoimassamme jo 7 000 haitta-aineetonta tuotetta

Tuotevalikoimassamme on jo 7 000 haitta-aineetonta tuotetta turvallisten kasvuympäristöjen luomiseen. Kasvatamme valikoimaamme jatkuvasti. Löydät tuotteet helposti verkkokaupasta Haitta-aineeton-symbolimme avulla. Lue lisää työstämme turvallisempien kasvu- ja oppimisympäristöjen puolesta.

 

Kurkkaa myös kokemuksia haitta-aineettoman päiväkodin rakentamisesta:
Hyvinkään Kenttäkadun haitta-aineeton Joutsenmerkkipäiväkoti

Kasvatamme jatkuvasti joutsenmerkittyjen tuotteiden osuutta valikoimassamme.
Lue, kuinka Kubus-sarjamme sai Joutsenmerkin! 

Lisätietoja:
Lekolar-Printel Oy
Taneli Kivistö
toimitusjohtaja
Puh. 050 586 1121
E-mail. taneli.kivisto@lekolar.fi

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.