Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Tiedote 2.4.2020

LEKOLAR ON ENSISIJAINEN OPPIKALUSTETOIMITTAJA

Lekolar-Printel Oy on allekirjoittanut oppikalusteiden puitesopimuksen kuntien yhteishankintayksikön KL-Kuntahankinnat Oy:n kanssa markkinaoikeuden hylättyä hankintapäätöksestä tehdyn valituksen.

Lekolar toimii oppikalusteiden ensisijaisena sopimustoimittajana koko sopimuskauden 1.4.2020–31.3.2022.

Puitesopimukseen on sitoutunut lukuisasti kuntia ja muita kuntaorganisaatiota kuten koulutuskuntayhtymiä. Osa puitejärjestelyyn liittyneistä asiakkaista on ilmoittanut noudattavansa etusijajärjestystä kaikissa kalustehankinnoissaan, ja osa asiakkaista on valinnut etusijajärjestyksen muissa paitsi kaikkein suurimmissa kertahankinnoissa.

Asiakkaat, joiden kanssa olemme aloittaneet työskentelyn valitusprosessin ajaksi tehdyn väliaikaisen sopimuksen aikana, voivat jatkaa hankintojen tekemistä entiseen malliin.

Kilpailutuksessa haettiin moderneihin oppimisympäristöihin soveltuvia kalusteita. Lisäksi siinä huomioitiin kattavasti vastuullisuus. Ympäristövastuullisuus on huomioitu asettamalla tarjottaville tuotteille vaatimuksia koskien muun muassa puun alkuperää, käytettäviä muovi-, tekstiili- ja nahkamateriaaleja sekä käytettäviä metalleja ja liimoja.

Syksyllä 2018 Kuntahankinnat valitsi Lekolarin myös päiväkotikalusteiden ensisijaiseksi toimittajaksi.
Lue uutinen täältä.

Lekolar on koulujen ja päiväkotien käyttöön suunnattujen kalusteiden, opetusvälineiden, koulutarvikkeiden sekä leikki- ja liikuntavälineiden markkinajohtaja Pohjoismaissa.

Lisätietoja:

Lekolar-Printel Oy
Taneli Kivistö
toimitusjohtaja

Puh. 050 586 1121
E-mail. taneli.kivisto@lekolar.fi

Tutustu kalustamiimme kouluihin ja päiväkoteihin >>

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.