Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Lekolar logo

Tiedote 3.9.2018

LEKOLAR YLI 70 KUNNAN ENSISIJAISEKSI PÄIVÄKOTIKALUSTETOIMITTAJAKSI

KL-Kuntahankinnat Oy kilpailutti seuraavaksi neljäksi vuodeksi päiväkotikalusteiden hankinnat. Lekolar-Printel Oy valittiin kilpailutuksen perusteella päiväkotikalusteiden ensisijaiseksi sopimustoimittajaksi. Kuntahankintojen päiväkotikalusteiden sopimusta tulee käyttämään yli 70 kuntaa ja kunnallista organisaatiota, minkä lisäksi yli 30 kunnalla on mahdollisuus liittyä sopimukseen. Kuntahankintojen arvio sitoutuneiden asiakkaiden vuosihankintavolyymistä on noin 1,7 m€

KL-Kuntahankinnat kilpailuttaa sopimuskuntien puolesta puitesopimuksia ja vastaa niiden sopimushallinnasta sekä toimittaja- ja asiakasyhteistyöstä. Asiakkaita Kuntahankinnoilla on 1 300, valmiita puitesopimuksia noin 70 ja sopimustoimittajia 180.  Vuoden 2017 ostojen arvo puitesopimuksilla oli noin 475 milj. euroa.

Valtaosa päiväkotikalusteiden puitesopimuksessa mukana olevista kunnista noudattaa sopimustoimittajien välistä etusijajärjestystä ilman euromääräistä ylärajaa. Osa kunnista noudattaa etusijajärjestystä ilmoittamaansa ylärajaan asti, jonka jälkeen kunnat järjestävät kevennetyn kilpailutuksen sopimustoimittajien kesken.

Kilpailutuksen hankintapäätös perustui hintoihin sekä asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksiin. Lisäksi kilpailutuksessa huomioitiin kattavasti vastuullisuus. Ympäristövastuullisuus on huomioitu asettamalla tarjottaville tuotteille vaatimuksia koskien muun muassa puun alkuperää, käytettäviä muovi-, tekstiili- ja nahkamateriaaleja sekä käytettäviä metalleja ja liimoja.

Sosiaalinen vastuullisuus on huomioitu kilpailutuksessa käyttämällä riskimaaperusteista soveltuvuusvaatimusta sekä Code of Conductilla, jota tukee puitesopimuksen ehdot. Kilpailutuksessa käytetyt sosiaalisen vastuullisuuden kriteerit on määritelty Finnwatchin, valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy:n sekä KL-Kuntahankinnat Oy:n Sosiaalisen vastuun pilottiprojektissa.

Lekolarin kalusteista lähes kaikki on valmistettu EU-maissa ja kaikki materiaalit ovat tutkittuja ja kestävän kehityksen mukaisia. Lekolarin omat laatukriteerit ovat tiukemmat kuin EU:n vaatimat.

Lekolarin laatu- ja ympäristöjohtaja Pierre Lennartsson: ”Lekolar on monien vuosien ajan aktiivisesti työskennellyt turvallisuuden, terveyden, sosiaalisen ja eettisen vastuun edistämiseksi yhdessä kansalaisjärjestöjen ja viranomaisten kanssa. Monilla aloilla olemme olleet eturintamassa määrittelemässä tiukempia kestävyyteen liittyviä vaatimuksia.”

Lekolar on koulujen ja päiväkotien käyttöön suunnattujen kalusteiden, opetusvälineiden, koulutarvikkeiden sekä leikki- ja liikuntavälineiden markkinajohtaja Pohjoismaissa.

Lisätietoja:
Lekolar-Printel Oy
Taneli Kivistö
johtaja
Puh. 050 586 1121
E-mail. taneli.kivisto@lekolar.fi


https://kuntahankinnat.fi/tavarat-ja-palvelut/kalusteet-paivakoti-2018-2022
https://kuntahankinnat.fi/ajankohtaista/sanoista-tekoihin-sosiaalisen-vastuun-pilottiprojekti

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.