Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Saammeko esitellä markkinoiden ensimmäisen Joutsenmerkityn lepopatjan!

Olemme jo pitkään olleet edelläkävijä ympäristöystävällisen ja myrkyttömän päiväkotiympäristön toteuttamisessa. Voimme nyt ilolla ilmoittaa, että olemme saaneet valikoimiimme markkinoiden ensimmäisen Joutsenmerkityn lepopatjan. Slumra lepopatja on tehty PVC-vapaasta vaahtomuovista ja se täyttää Joutsenmerkin saamisen tiukat ympäristö- ja laatuvaatimukset. Tämä on meille Lekolarilla tärkeä virstanpylväs. Tämä osoittaa, että järjestelmällinen työ aina vain korkeampia vaatimuksia kohden todella kantaa hedelmää. 

 

Julkaistu 5.4.2016

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.