Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

#OppiminenNYT

Miltä näyttää uuden OPSin mukainen oppiminen? Mitä ilmiöoppiminen on käytännössä? Miten opettajan ja oppijan roolit muuttuvat?

Kirkkojärven koulun kuudesluokkalaiset opiskelevat kahden päivän ajan osastollamme yrittäjyyttä ja messuvieraat voivat kulkea tilassa vapaasti ja kysyä, havainnoida sekä napata parhaat vinkit omaan opetukseen. Elämyksellisen #OppiminenNYT-osaston löydät heti pääsisäänkäynnin jälkeen. Tule siis Helsingin Wanhaan Satamaan 15.-16.9.2016 ja koe mitä uusi OPS oikeasti on!

Linkki NETFORUM-tapahtumaan >

#OppiminenNYT

 

Julkaistu 6.9.2016

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.