Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Sail for Good

Sail for Good - Global Classroom

Koulu purjeveneessä: Miten onnistuu oppiminen maailman merillä?

 Sail for Good

Kesäkuussa 2016 Meretniemen perhe aloittaa kuuden vuoden purjehduksen maailman ympäri. Perheen lapset käyvät koulua purjeveneessä hyödyntäen digitaalisia opiskelumahdollisuuksia. Purjehduksen ympärille kasvanut Sail for Good -projekti kokosi alan asiantuntijat keskustelemaan erilaisista oppimistavoista, koulutusviennistä ja digitaalisen oppimisen mahdollisuuksista.

Sail for Good – Global Classroom -tapahtuma toimi lähtölaukauksena kuuden vuoden mittaisen maailmanympäripurjehduksen ympärille rakennetulle oppimis- ja koulutusvientiprojektille.  Tapahtumassa heräteltiin keskustelua tulevaisuuden taidoista, joihin koulun tule lapsia valmentaa. Tarvitaanko niiden oppimiseen kouluympäristöä vai voiko oppiminen tapahtua missä vain? Mitä mahdollisuuksia digitalisaatio tarjoaa Suomen koulutusviennille ja miten koulut voivat hyödyntää matkaa opetuksessaan?

Voit seurata Meretniemen perheen matkaa Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä ja heidän nettisivuillaan. Lekolar on mukana purjehduksessa ja seuraamme itsekin mielenkiinnolla matkan etenemistä. Tämä kunnianhimoinen projekti vie Suomea koulumaailman kartalle ja saamme varmasti arvokasta tietoa uusista opetusmahdollisuuksista sekä oppimisympäristöistä. Sail For Good on ilmiöpohjaista oppimista parhaimmillaan!

Lekolar Sail For Good Global classroom
Tilaisuudessa sai tutustua Swan 57 -veneeseen virtuaalilasien avulla.

Lekolar Juha Sipilä Sail For Good Global classroom
Pääministeri Juha Sipilä kuunteli kiinnostuneena kuinka Lekolar tukee digitaalista oppimista ja mitä meillä on tarjota tulevaisuuden oppimisympäristöjä ajatellen.

Lekolar tiimikuva Sail For Good Global classroom
Päivä sattui olemaan yksi kesän ensimmäisistä aurinkoisista päivistä ja tapahtuman tunnelma oli sen mukainen. Lekolar kiittää kaikkia osallistujia ja yhteistyökumppaneita hienosta tapahtumasta! 

Olkoon Meretniemen perheellä tuulta purjeissaan!

 

Julkaistu 1.6.2016

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.