Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi


Lekolar 50 vuotta – juhlavuosi käynnistyi

2021 on Lekolarilla juhlavuosi − olemme saaneet innostaa lapsia ja nuoria oppimiseen ja leikkiin jo 50 vuoden ajan.

”Olemme Lekolarilla kulkeneet huikean oppimatkan asiakkaidemme kanssa näiden vuosikymmenten aikana. Pohjoismaisena markkinajohtajana panostamme alan kehityksen eteenpäinviemiseen yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Kannamme vastuumme tulevien sukupolvien mahdollisuuksista ja panostamme merkittävästi vastuullisuustyöhömme asettamalla korkeat tavoitteet myös vuodelle 2021” toteaa Lekolarin toimitusjohtaja Taneli Kivistö juhlavuoden alun tunnelmia.

Tarinamme tulevaisuus rakentuu kestävälle pohjalle

Olemme tehneet ympäristötyötä jo pitkään ja tavoitteemme ovat korkealla. Juhlavuotena panostamme entisestään ympäristön ja yhteiskunnan kannalta kestävien ja vastuullisten valintojen tekemiseen, sekä haitta-aineettomien ympäristöjen mahdollistamiseen kouluissa ja päiväkodeissa. Tänä vuonna tulemme kasvattamaan merkittävästi haitta-aineettomien ja ympäristömerkittyjen tuotteidemme määrää.

Asiantuntijat ja yhdessä tekeminen luovat asiakkaalle lisäarvon

Tiesitkö, että Lekolarilla työskentelee moninainen joukko eri alojen asiantuntijoita? Asiakkaanamme voit olla varma, että tuotteet ja palvelumme ovat laajan osaajajoukon yhteistyön tulosta. Meillä työskentelee pedagogeja, varhaiskasvatuksen ammattilaisia, vastuullisuusasiantuntijoita, tuoteasiantuntijoita, sisustusarkkitehtejä ja paljon muita huippuosaajia, jotka kaikissa Pohjoismaissa puhaltavat yhteen hiileen. Yhteistä meille kaikille on rakkaus lapsia ja nuoria sekä heidän hyvinvointiaan kohtaan.

Missionamme on innostaa lapsia ja opettajia onnistumaan!

Odotamme innolla, että saamme tänäkin vuonna toteuttaa asiakkaidemme kanssa innostavia ja pedagogisesti hyvin harkittuja oppimisympäristöjä, jotka innostavat lapsia oppimaan ja opettajia onnistumaan.

Asiakastyytyväisyys on meille sydämenasia nyt ja tulevaisuudessa

Olemme erityisen ylpeitä asiakaspalvelustamme. 2020 toteutetun NPS-tutkimuksen perusteella se onkin asia, jota asiakkaamme todella arvostavat ja josta saamme erinomaista palautetta. Kohdataanhan tänäkin vuonna!

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.