Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Taneli Kivistö Lekolar-Printel Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

 

DI Taneli Kivistö, 41, on aloittanut Lekolar-Printel Oy:n toimitusjohtajana. Samalla edellinen toimitusjohtaja Peter Johansson on jättänyt yhtiön.

 

”Otan tehtävän innostuneena ja samalla nöyränä vastaan. Perusopetus ja varhaiskasvatus ovat murroksessa, ja olemme ketterästi luoneet uusia ratkaisuja asiakkaillemme. Toimintamme on viime vuodet ollut vahvassa kasvussa, ja haluan jakaa tästä kiitokset niin asiakkaillemme kuin upealle henkilöstöllemme. Katsonkin erittäin luottavaisesti tulevaan”, uusi toimitusjohtaja Kivistö tiivistää.

 

Kivistö on työskennellyt Lekolarilla yhdeksän vuotta, ja hän on toiminut useiden monialaisten asiantuntijatiimien pidettynä johtajana. Viimeisimmäksi hän on vastannut Tender & Marketing -toiminnoista sekä samalla itse toiminut julkishallinon kanssa tehtävän liiketoiminnan sekä julkisten tarjouskilpailujen huippuasiantuntijana. Ennen uraansa Lekolarilla Kivistö työskenteli seitsemän vuotta yhteishankintayhtiö Hanselilla. Insinööritaustansa lisäksi Kivistö on opiskellut markkinointia sekä laajasti johtamista.

 

Lekolarilla on tällä hetkellä Suomen kattavin sopimuspeitto päiväkotien ja koulujen hankinnoissa. Tästäkin syystä Lekolarilla nähdään, että Kivistön avoin johtamistapa ja syvällinen ymmärrys julkisten hankintojen maailmasta vievät yritystä eteenpäin oikeaan suuntaan.

 

Työnsä ohessa Kivistö toimii Julkisten hankintojen yhdistyksen hallituksen jäsenenä sekä on mukana Hankinta-Suomi strategiatyössä.

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.