Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Uutinen 6.5.2021

Lekolar on Suomen johtava koulukalusteiden toimittaja


Koulumaailma ja oppimisen monimuotoisuus kehittyvät isoin harppauksin. Pedagogisista lähtökohdista suunnitellut ja helposti eri tarpeisiin muuntautuvat oppimisen tilat ovat kasvussa suomalaisissa kouluissa. Tiloilta ja kalusteilta vaaditaan yhä enemmän – oppilaiden ja henkilökunnan viihtyvyyteen, toiminnallisuuksiin ja muunneltavuuteen panostetaan nyt enemmän kuin koskaan. 

Erilaiset työtavat ja oppimistilanteet, digitalisaatio ja vastuullinen koulukalustaminen ovat kasvattaneet merkitystään. Lekolar on ollut vahvasti mukana tässä kehityksessä ja kasvanut viidessä vuodessa Suomen johtavaksi koulukalusteiden toimittajaksi.


”Teimme vuonna 2015 strategisen valinnan panostaa koulujen oppimisympäristöihin ja koulukalustamiseen. Siitä lähtien olemme kehittäneet palveluitamme jatkuvassa vuoropuhelussa kehittyvän koulumaailman kanssa – haastaneet itseämme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme parhaiden ratkaisujen ja tuotteiden löytämiseksi. On hienoa nähdä, miten tällä yhteisellä pitkäkestoisella tekemisellä olemme saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen ja nousseet Suomen johtavaksi koulujen kalustajaksi” iloitsee Lekolarin toimitusjohtaja Taneli Kivistö

Laaja asiantuntijajoukko ja tiivis yhteistyö luovat asiakkaalle lisäarvoa

Lekolar on Suomen johtava koulujen ja päiväkotien kalustaja ja varustaja. Ratkaisumme ovat aina opetus- ja varhaiskasvatussuunnitelman mukaisia ja laajan asiantuntijajoukkomme yhteistyön tulosta. Suunnittelutiimissämme yhdistyy monialainen osaaminen koulujen nykyisistä ja tulevista tarpeista, pedagogiikasta, kalusteasiantuntemuksesta, vastuullisuudesta sekä sisustusarkkitehtuurista.

Tutustu kohteisiimme

Vuonna 2020 toteutimme kaksi yli miljoonan euron kouluhanketta, Merenojan yhtenäiskoulun Kalajoella sekä Jokirinteen oppimiskeskuksen Kirkkonummella. Täältä löydät lisää valikoituja koulu- ja päiväkotireferenssejämme.

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.