Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Uutinen 8.5.2023

Lekolarin uusi C-symboli ohjaa kestävämpiin valintoihin

Kiertotalous on yksi yhteiskuntamme kestävän kehityksen edellytyksistä. Lekolar on alan markkinajohtaja koulujen ja päiväkotien kalustamisessa ja samalla merkittävässä roolissa ympäristön kannalta kestävien ratkaisujen tarjoamisessa. Lekolarin vastuullisuustavoitteissa kiertotaloudella on keskeinen rooli ja rima on asetettu korkealle.

uutinen_c_key_web.jpg
Viisi vaatimusta

Osassa kalusteitamme löydät nyt lisätietoa kiertotalouden osa-alueista uuden C-symbolin avulla. C-symboli tuotteessa kertoo sen olevan kiertotalouden mukainen ja täyttävän näin vähintään kaksi viidestä erittäin tiukasta kiertotalouden kriteeristä. Olemme kartoittaneet jo ison osan kalustevalikoimastamme kiertotalouden näkökulmasta ja työmme tässä on jatkuvasti eteenpäin kehittyvää.

Kiertotalousajattelun tulee olla mukana jo tuotteen suunnittelussa, materiaalien ja raaka-aineiden valinnassa, tuotteen elinkaaren pidentämisessä korjaamisen tai uudistamisen keinoin, sekä mahdollistamalla tuotteen eri osien ja materiaalien helppo erottelu elinkaaren loppupäässä. Uusien kalusteiden kehitystyössä tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman monta kiertotalouden viidestä tavoitteesta:

Kiertotalouden mukaisesti suunniteltu
Kalusteen suunnittelussa on huomioitu kiertotalous.

Suurin osa tuotteen kokonaispainosta on kierrätettyä/uusiutuvaa materiaalia
Yli 70 % kalusteesta koostuu kierrätetystä tai uusiutuvasta materiaalista painoprosenteissa mitattu.

Erityisen helposti kierrätettävä
Tuotteessa ei ole sekoitemateriaalia.

Käytöstä poistunut tuote on mahdollista ennallistaa tehtaalla
Valmistaja ottaa tuotteen käytöstä poistumisen jälkeen takaisin ennallistamista varten.

Materiaalit eroteltavissa
Tuotteessa ei ole pysyviä liitoksia materiaalien välillä.

Ohjausta kiertotalouden mukaisiin valintoihin

Uusi C-symboli ja sen sisältämä tieto auttavat kiertotaloustiedon huomioimista niin asiakkaidemme tuotevalinnoissa kuin omassa tuotekehitystyössämme.

”Verkkosivuillamme näkyvä symboli kertoo helposti, mitkä kiertotalouden viidestä ulottuvuudesta tuote täyttää. Näin asiakkaan on helpompi hahmottaa tuotteen eri ominaisuudet sekä tehdä omien kiertotalouden tavoitteidensa mukaisia valintoja valikoimastamme”, selventää Lekolarin vastuullisuusjohtaja Pierre Lennartson.

Kiertotalous on keskeinen osa vastuullisuustyötämme

Vastuullisuustavoitteidemme mukaisesti kiertotalousajattelu on otettu vahvasti osaksi arkeamme, tuotevalikoimamme kehitystä, suunnitteluprosesseja ja materiaalivalintoja.

Olemme ylpeitä siitä, että suurin osa nykyisistä kalusteistamme täyttää tai ylittää vaatimukset jo nyt. Vastuullisuustavoitteisiimme kuuluu, että vuoteen 2030 mennessä 80 % kalusteistamme on kiertotalouden mukaisia.

Lue lisää >

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.