Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Uutinen 16.11.2021

Lekolar solmi merkittävän koulu- ja askartelutarvikkeiden puitesopimuksen Hanselin kanssa

Lekolar on solminut merkittävän koulu- ja askartelutarvikkeita koskevan puitesopimuksen julkishallinnon yhteishankintayksikkö Hanselin kanssa. Puitesopimus kattaa lähes puolet Suomen kouluista, esikouluista ja päiväkodeista. Sopimus vahvistaa edelleen Lekolarin johtavaa asemaa Suomen merkittävimpänä koulujen ja päiväkotien kalustajana ja varustajana. Sopimuksen arvo on noin 5 miljoonaa euroa vuodessa.

lekolar-hansel-sopimus.jpg
Puitesopimuksen kautta Lekolar on koulu- ja askartelutarvikkeiden toimittaja sopimuksen piiriin kuuluville yli 150 kunnalle ja julkiselle organisaatiolle Suomessa. Sopimuksen tuotevalikoima sisältää yli
4 500 korkealaatuista tuotetta Lekolarin laajasta pedagogisten tuotteiden valikoimasta.

”Olemme huomioineet tarjouksessamme koulu- ja päiväkotisektorin kysynnän ja vaatimukset. Tarjottu valikoima on erittäin kattava ja siinä painottuvat ympäristön kannalta vastuulliset tuotevalinnat. Vastuullisuus on Lekolarin liiketoiminnan ytimessä ja olemme erittäin iloisia, että sopimuksen myötä saamme tarjota valikoimaamme kattavasti suomalaisiin kouluihin ja varhaiskasvatukseen”, kertoo Lekolarin Suomen toimitusjohtaja Taneli Kivistö.  

Lekolarin tarjous vastasi Hanselin tarjouskilpailutuksen tiukkoihin ympäristövaatimuksiin sekä tuotevalikoiman että kuljetusten ja pakkausmateriaalienkin suhteen. Sopimus sisältää monia Joutsenmerkin saaneita tuotteita ja mm. kaikilla sopimuksen kautta hankituilla kouluvihkoilla on Joutsenmerkki.

Sopimuksen arvo on arviolta 5 miljoonaa euroa vuodessa ja sopimuskausi alkaa 2.1.2022. Sopimusta on mahdollista jatkaa kahdella optiovuodella. Sopimuksen kokonaisarvo on arviolta 20 miljoonaa euroa.

”Kiitämme Hanselia luottamuksenosoituksesta. Olemme innoissamme päästessämme varustamaan suomalaisten koulujen ja päiväkotien oppimisympäristöjä näin laajamittaisesti. Suomi on yksi ydinmarkkinoistamme ja tämä vahvistaa entisestään johtavaa markkina-asemaamme Suomessa ja Pohjoismaissa”, sanoo Lekolar konsernin toimitusjohtaja David Persson.

Sopimuksen allekirjoittivat Suomen Lekolar (Lekolar-Printel Oy) ja valtion ja Kuntaliiton omistama Hansel Oy.

Lisätietoja:
Taneli Kivistö, Lekolar-Printel Oy:n toimitusjohtaja
+358 (0)50 586 11 21
taneli.kivisto@lekolar.fi

David Persson, Lekolar-konsernin toimitusjohtaja
+46 (0)76 790 71 34
david.persson@lekolar.com

Lekolar innostaa lapsia, nuoria ja opettajia onnistumaan! Autamme asiakkaitamme pedagogisella ymmärryksellä ja monialaisella osaamisella. Vastuullisuus ja kestävät valinnat ovat meille tärkeitä. Olemme Pohjoismaiden johtava koulujen ja päiväkotien oppimisympäristöjen toteuttaja.

imagev9y3v.png

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.