Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Tiedote

Verkkokaupassa ajoittaista hitautta.

#OppiminenNYT

Koulun toimintakulttuuri - OPS2016: Oppiminen - Oppiva yhteisö

 

 

#OppiminenNYT - Oppimisen Fiesta

 

Lekolar tukee omassa roolissaan yhdessä avainkumppanien Microsoftin, 3 Step IT:n ja Lenovon kanssa OPS2016:n ja digitalisaation myötä uudistuvaa oppimista.

 

#OppiminenNYT-avainkumppanit yhdistävät uuden oppimisen, muuntojoustavat kalusteratkaisut, elinkaarenhallinnan palvelut sekä teknologian ja digitalisaation parhaat puolet oppilaiden, opettajien, koulujen ja koko suomalaisen opetussektorin hyödynnettäväksi.

 

Lue lisää sivustolla OppiminenNYT.fi, mitä hyötyä #OppiminenNYT ja avainkumppanimme voivat tarjota koulullenne OPS2016:n ja digitalisaation puitteissa.

 

Julkaistu 20.12.2016

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.