Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

#OppiminenNYT

Koulun toimintakulttuuri - OPS2016: Oppiminen - Oppiva yhteisö

 

 

#OppiminenNYT - Oppimisen Fiesta

 

Lekolar tukee omassa roolissaan yhdessä avainkumppanien Microsoftin, 3 Step IT:n ja Lenovon kanssa OPS2016:n ja digitalisaation myötä uudistuvaa oppimista.

 

#OppiminenNYT-avainkumppanit yhdistävät uuden oppimisen, muuntojoustavat kalusteratkaisut, elinkaarenhallinnan palvelut sekä teknologian ja digitalisaation parhaat puolet oppilaiden, opettajien, koulujen ja koko suomalaisen opetussektorin hyödynnettäväksi.

 

Lue lisää sivustolla OppiminenNYT.fi, mitä hyötyä #OppiminenNYT ja avainkumppanimme voivat tarjota koulullenne OPS2016:n ja digitalisaation puitteissa.

 

Julkaistu 20.12.2016

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.