Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Lekolar logo

Tiedote 18.3.2019

LEKOLAR ENSISIJAISEKSI OPPIKALUSTETOIMITTAJAKSI

KL-Kuntahankinnat Oy kilpailutti oppikalusteiden hankinnat. Lekolar-Printel Oy valittiin kilpailutuksessa ensisijaiseksi sopimustoimittajaksi. Hankintapäätöksestä on tehty valitus markkinaoikeuteen, ja nyt solmittu väliaikainen puitejärjestely on voimassa toistaiseksi, kunnes markkinaoikeus on tehnyt asiassa päätöksensä.

Sopimukseen on sitoutunut 100 kuntaa tai muuta julkishallinnon organisaatiota kuten koulutuskuntayhtymää. Sitoutuneiden asiakkaiden vuosihankintavolyymi on noin 5,5 m€. Lisäksi 35 kunnalla tai muulla julkishallinnon organisaatiolla on mahdollisuus liittyä käyttämään sopimusta, arvo noin 1,8 m€ vuodessa

Kilpailutuksen hankintapäätös perustui moderneihin oppimisympäristöihin soveltuviin kalusteisiin sekä niiden hintoihin. Lisäksi kilpailutuksessa huomioitiin kattavasti vastuullisuus. Ympäristövastuullisuus on huomioitu asettamalla tarjottaville tuotteille vaatimuksia koskien muun muassa puun alkuperää, käytettäviä muovi-, tekstiili- ja nahkamateriaaleja sekä käytettäviä metalleja ja liimoja.

Syksyllä 2018 Kuntahankinnat valitsi Lekolarin myös päiväkotikalusteiden ensisijaiseksi toimittajaksi.
Lue uutinen täältä.

Lekolar on koulujen ja päiväkotien käyttöön suunnattujen kalusteiden, opetusvälineiden, koulutarvikkeiden sekä leikki- ja liikuntavälineiden markkinajohtaja Pohjoismaissa.

Lisätietoja:
Lekolar-Printel Oy
Taneli Kivistö
johtaja
Puh. 050 586 1121
E-mail. taneli.kivisto@lekolar.fi

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.