Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Tiedote 11.9.2020

LEKOLAR VANTAAN PÄIVÄKOTIKALUSTEIDEN TOIMITTAJAKSI

Lekolar-Printel Oy on valittu Vantaan ainoaksi päiväkotikalusteiden sopimustoimittajaksi. Sopimuskausi on kaksi vuotta 1.9.2020 – 31.8.2022. Vantaalla on mahdollisuus jatkaa sopimusta kauden jälkeen kahdella vuoden pituisella optiokaudella.

Kilpailutuksen vertailuperusteina oli sekä hinta että laatu. Laatuvertailussa oli mukana takuuaika, kalusteiden täydennettävyys ja varaosien saatavuus, kalusteiden korjaus- ja huoltopalvelut, inventointipalvelut sekä sisustussuunnittelupalvelut sekä toimitusaika. Lekolar sai tarjousvertailussa täydet laatupisteen, minkä lisäksi Lekolar oli myös hinnoiltaan edullisin tarjoaja. Sopimuksessa on huomioitu kattavasti myös vastuullisuus.

”Uusi päiväkotikalusteiden puitesopimus on tehty vain yhden sopimustoimittajan, Lekolarin kanssa. Tämä mahdollistaa syvällisen yhteistyön päiväkotien ja muiden sopimuksen käyttäjäryhmien kanssa. Pääsemme yhdessä käyttäjien kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan toimivia varhaiskasvatuksen kasvu- ja oppisympäristöjä. Kokemuksemme on, että tällaisella kumppanuudella pystymme auttamaan asiakkaitamme optimaalisesti.” kertoo Lekolarin toimitusjohtaja Taneli Kivistö.

Lekolar on koulujen ja päiväkotien käyttöön suunnattujen kalusteiden, opetusvälineiden, koulutarvikkeiden sekä leikki- ja liikuntavälineiden markkinajohtaja Pohjoismaissa.

Lisätietoja:
Lekolar-Printel Oy
Taneli Kivistö
toimitusjohtaja

Puh. 050 586 1121
E-mail. taneli.kivisto@lekolar.fi

Tutustu referensseihimme! >>

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.