Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Tiedote 15.8.2019
Päivitetty 9.9.2019

LEKOLAR VAASAN SEUDUN KOULU- JA PÄIVÄKOTIKALUSTEIDEN SEKÄ VARHAISKASVATUKSEN JA OPETUKSEN TARVIKKEIDEN, VÄLINEIDEN JA LAITTEIDEN TOIMITTAJAKSI JOPA NELJÄKSI VUODEKSI

TeeSe Botnia Oy Ab kilpailutti useamman Vaasan seudun kunnan osalta koulu- ja päiväkotikalusteiden sekä varhaiskasvatuksen ja opetuksen tarvikkeiden, välineiden ja laitteiden hankinnat. Lekolar-Printel Oy valittiin kilpailutuksessa sopimustoimittajaksi jatkuvalla sopimuksella jopa neljäksi vuodeksi. TeeSe Botnian arvio sopimusten arvosta on lähes miljoona euroa vuodessa.

Hankintasopimuksiin ovat sitoutuneet Vaasa ja Mustasaari, sekä päiväkotikalusteiden ja koulu- ja oppimisympäristökalusteiden osalta Kristiinankaupungin ja Korsnäsin kunnat. Lisäksi usealla kunnalla on mahdollisuus liittyä käyttämään kilpailutettuja hankintasopimuksia.

Tarjouskilpailujen tarjouspyynnöissä vaadittiin tarjoajien ja mahdollisten alihankkijoiden noudattavan YK:n yleissopimusta lapsen oikeuksista, ILO:n kahdeksaa keskeistä yleissopimusta sekä voimassa olevaa ympäristö- ja työlainsäädäntöä. Tarjoajalla tuli myös olla laatu- ja ympäristöjärjestelmät, jotka molemmat ovat Lekolarilla ISO 9001 ja 14001 -standardien mukaisia. TeeSe Botnia vaati tarjoajilta myös kuvaukset, kuinka tarjoaja huomioi kestävän kehityksen ja ympäristöasiat toiminnassaan mm. logistiikan, kierrätyksen ja kestävän metsänhoidon osalta. Tarjottujen tuotteiden osalta arvioitiin hintaa, toimitusaikoja ja valikoiman laajuutta.

Lekolar on koulujen ja päiväkotien käyttöön suunnattujen kalusteiden, opetusvälineiden, koulutarvikkeiden sekä leikki- ja liikuntavälineiden markkinajohtaja Pohjoismaissa.

Lisätietoja:
Lekolar-Printel Oy
Taneli Kivistö
johtaja
Puh. 050 586 1121
E-mail. taneli.kivisto@lekolar.fi

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.