Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Helsingin Sanomien artikkeli 6.4.2022

Helsingin Sanomat julkaisi keskiviikkona 6.4.2022 artikkelin koskien Helsingin kaupungin koulutarvikehankintoja. Lekolar-Printel Oy on toiminut Helsingin kaupungin koulutarvikkeiden sopimustoimittajana 6.11.2020 alkaen. Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme palvella Helsingin kouluja laadukkailla pedagogisilla tuotteillamme.

Koulutarvikehankintoja koskeva puitesopimus perustuu Helsingin kaupungin julkisena hankintana toteuttamaan tarjouskilpailuun, johon pystyi osallistumaan kaikki tarjouspyynnön vähimmäisvaatimukset täyttäneet yritykset. Helsingin kaupungin tarjouspyynnössä oli kattavasti tuote- ja vastuullisuusvaatimuksia sekä vaatimuksia toimitusten ja logistiikan osalta. Helsingin kaupunki valitsi usean tarjoajan joukosta Lekolarin tarjouksen kokonaistaloudellisesti edullisimpana.

Helsingin kaupungin sopimushinnat perustuvat kyseiseen tarjouskilpailuun ja sen perusteella solmittuun puitesopimukseen. Tuotteiden sopimushinnat pitävät sisällään itse tuotteiden lisäksi kattavasti muita sopimusehtojen määrittämiä kustannuksia, kuten esimerkiksi suuria toimitusmääriä koskevan erityisen logistiikan kustannukset.

Yksittäisiä tuotteita voi löytää sopimushintoja halvemmilla yksikköhinnoilla muista ostopaikoista, mutta tarjouskilpailun vaatimukset sekä hankintamäärät huomioiden on sopimus Helsingin kaupungille kokonaisuutena edullinen.

Teemme Lekolarilla kaikkemme, jotta vastaamme parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakasyhteistyömme on jatkuvaa ja vuorovaikutuksemme asiakkaidemme ja hankintaorganisaatioiden kanssa aktiivista. Tuemme asiakkaitamme hankintojen toteuttamisessa ja käymme avointa keskustelua asiakkaidemme kanssa myös mahdollisista haasteista ja niiden ratkaisuista. Palvelemme asiakkaitamme tarjoamalla heille vastuullisia tuotteita ja inspiroivia oppimisympäristöjä, jotka innostavat lapsia ja nuoria oppimaan.

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.