Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Tiedote 26.4.2021

LEKOLAR VANTAAN KAUPUNGIN SOPIMUSTOIMITTAJAKSI 

Lekolar on Vantaan uusi kuvataide- sekä askartelutarvikkeiden sopimustoimittaja

Lekolar-Printel Oy on valittu Vantaan kaupungin kuvataide- sekä askartelutarvikkeiden sopimustoimittajaksi. Askartelutarvikkeissa olemme ainoa ja kuvataidetarvikkeissa ensisijainen sopimustoimittajanne. Sopimuskausi on kiinteänä voimassa 26.4.2021 – 25.4.2023, jonka jälkeen Vantaan kaupungilla on mahdollisuus jatkaa sopimusta kahdella vuoden pituisella optiokaudella 25.4.2025 saakka.

Lekolar on koulujen ja päiväkotien käyttöön suunnattujen kalusteiden, opetusvälineiden, koulutarvikkeiden sekä leikki- ja liikuntavälineiden markkinajohtaja Pohjoismaissa.

Lekolarin valikoimassa on laajasti Pohjoismaisella ympäristömerkillä, Joutsenmerkillä, merkittyjä tuotteita, FSC- ja PEFC- sertifioituja tuotteita sekä haitta-aineettomia tuotteita. Askartelukartongit ja -paperit ovat joutsenmerkittyjä.

Lue lisää ympäristömerkeistä ja vastuullisuudestamme! >>

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.