Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Tiedote asiakkaillemme 19.3.2020

Arvoisa asiakas

kerromme tässä tiedotteessa, kuinka toimimme tämänhetkisessä epidemiatilanteessa.

Me Lekolarilla huomioimme kaikin mahdollisin keinon niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden.

Palvelemme asiakkaitamme normaalisti verkkokaupassa, asiakaspalvelussa ja etäyhteyksin

Verkkokauppamme osoitteessa lekolar.fi toimii normaalisti. Asiantunteva henkilöstömme on valmiina auttamaan teitä kaikissa kysymyksissä liittyen tilauksiin, tuotteiden toimituksiin ja käynnissä olevien projektien edistämiseen ja loppuun saattamiseen.

Olemme huomioineet tilanteen seuraavasti:
• Verkkokauppamme ja asiakaspalvelumme palvelevat normaalisti.
• Olemme siirtyneet pääasiassa etätyöskentelyyn. Myyntihenkilöstömme tekee työtä etänä ja tuttuun myyjäänne on helppo olla yhteyksissä puhelimitse ja sähköpostitse.
• Voimme järjestää kokoukset etäyhteyksin. Palvelemme asiakkaitamme normaalin tapaan digiyhteyksiä hyödyntäen sähköpostitse, puhelimitse, Skypen, Teamsin tai muun videoyhteyden  kautta.

Varastotilanteemme on hyvä ja toimitukset kulkevat

Varastotuotteemme ovat tilattavissa ja toimitukset ovat käynnissä jatkuvasti. Verkkokaupassamme näet tuotteen kohdalla sen varastotilanteen. Verkkokaupasta löytyy myös ajantasainen tieto kampanjatuotteista sekä kampanjatuotteiden alennetuista hinnoista.

Haluamme kannustaa asiakkaitamme edistämään projekteja sekä hankkeita, ja palvelemme teitä kuten ennenkin, tällä hetkellä etäyhteyksien kautta.

Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan normaalisti maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 16.00 puhelimitse numerossa 09 8294 600 sekä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi.

Projektiasiakkaamme löytävät oman yhteyshenkilönsä yhteystiedot täältä.

Tilanteet muuttuvat tällä hetkellä nopeasti, ja tulemme päivittämään tilannetta verkkosivuillemme. Pidetään tässä poikkeavassa tilanteessa huolta itsestämme ja toisistamme.

Yhteistyöterveisin

Taneli Kivistö
toimitusjohtaja

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.