Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Touhula-päiväkoteihin pedagogisia apuvälineitä Lekolarilta

Touhula-päiväkoteja on valtakunnallisesti 135. Elokuussa 2017 päiväkotiperhe kasvaa jälleen, jolloin pohjoisin Touhula sijaitsee Sodankylässä. Touhulassa odotetaan uusien päiväkotien avaamista innolla ja juuri nyt on aika varustaa päiväkoteja yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

Lekolar valikoitui Touhulan yhteistyökumppaniksi, sillä heillä on monipuolinen ja laaja tuotevalikoima ja tuotteet soveltuvat erinomaisesti varhaiskasvatukseen. Lekolarin kanssa Touhuloita on varustettu aina pääkaupunkiseudulta Lappiin saakka.

”Lekolar tarjoaa laadukkaita tuotteita tarpeisiimme”, toteaa Kasvu- ja kehitystiimin aluejohtaja Helena Pyykkö, Touhulasta.

Lekolarin tuotteet ovat muunneltavissa erilaisiin tilaratkaisuihin ja ne palvelevat käyttötarkoitusta hyvin. Tuotevalikoimassa on runsaasti erilaisia pedagogisia apuvälineitä, jotka palvelevat erinomaisesti tämän päivän pedagogiikan toteuttamista. Erityisen paljon Lekolarilta löytyy varusteita liikunnallisten päiväkotien tarpeisiin, mikä sopii Touhuloille mainiosti.

”Touhula-päiväkodeilla on selkeät ja toiminnalliset tavoitteet tuottaa liikunnallista varhaiskasvatusta nykypäivän lapsille. On ilo tehdä yhteistyötä heidän kanssaan ja nähdä lasten iloitsevan tuotteistamme. Samalla voimme nähdä lasten oppimisen ja liikkumisen innon, mikä tietysti tuo onnistumisen iloa meillekin”, kertoo Lekolarin projektimyyntipäällikkö Mika Parkkisenniemi.

Lekolar ja Touhula yhteistyössä

Touhulan ja Lekolarin välinen yhteistyö on ollut helppoa ja joustavaa

”Lekolarin kanssa yhteinen näkemys Touhulan tämän hetkisiin tarpeisiin löytyi nopeasti”, Helena toteaa.

”Yhteistyö on saatu erinomaisesti sovitettua kovaan kasvuvauhtiin. Olemme hyödyntäneet aiemmin avattujen yksiköiden varustamiskokemuksia ja soveltaneet niitä uusiin hankintoihin. Olemmekin voineet tuoda asiakkaalle paljon kustannusetua hankintojen tehokkuutta kasvattamalla sekä keskittämällä”, Mika lisää.

Iloksemme voimme todeta Lekolarin ja Touhula-päiväkotien toimivan yhteistyön jatkuvan tulevaisuudessakin. Kuka tietää, millaisia päiväkoteja saamme vielä varustaa?

Julkaistu 29.6.2017

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.