Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Neuvolan paperinen äitiyskortti on uudistunut!

Äitiyskortti
Sisältö vastaa nykyajan tarpeita ja THL:n uusia suosituksia. Sisällössä on huomioitu mm. vuonna 2011 annettu seulonta-asetus ja vuonna 2013 julkaistut äitiysneuvolatoiminnan suositukset.

Äitiyskorttia on jaettu lähes koko neuvolajärjestelmän olemassaoloajan kaikille raskaana oleville. Kortin avulla sekä raskaana oleva että ammattilaiset voivat seurata raskauden, synnytyksen ja synnytyksen jälkeistä aikaa. Edellinen laajamittainen sisällön uudistus tehtiin vuoden 1999 äitiyshuollon suositusten jälkeen.

Kortin sisällön uudistaminen toteutettiin THL:n ja Sosiaali- ja terveysministeriön asiantuntijoiden muodostamassa työryhmässä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Kannen kuvitus: Joachim Lindström & Erica Wilén.

Ruotsinkielinen kortti valmistuu syksyn kuluessa.

Julkaistu 1.9.2016

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.