Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Lekolar mukana Roosa nauha -keräyksessä

Lahjoitimme kaikista 9.-12.10.2015 tehdyistä yli 200 € arvoisista tilauksista 5 €/tilaus Roosa nauha -keräykseen. Tempaus innosti asiakkaitamme ja saimme lahjoittaa 500 € hyvään tarkoitukseen! 

Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on edistää syöpätutkimusta, vaikuttaa siihen, että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa sekä varmistaa, että jokainen syöpään sairastunut saa tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa. Keräyksellä tuetaan ensisijaisesti rintasyövän vastaista työtä.

Roosa nauha -päivänä perjantaina 9.10.2015 järjestettiin Varhaiskasvatus-messut Helsingin Wanhassa Satamassa. Verhouduimme messuilla vaaleanpunaiseen mattoa myöten ja jaoimme VAASANin vaaleanpunaisia roosapullia. Kuvia tapahtumasta voit löytää sosiaalisesta mediasta tunnisteilla #lekolarsuomi #roosapulla ja #roosapäivä. Meidätkin löydätte nykyään myös Instagramista!

Julkaistu 19.10.2015

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.