Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Uutinen 2.2.2022

Lekolarin ja Hanselin koulu- ja askartelutarvikkeiden puitesopimuksen mukaiset hankinnat käynnistyvät

Lekolar ja julkishallinnon yhteishankintayksikkö Hansel solmivat vuoden 2021 lopulla merkittävän koulu- ja askartelutarvikkeita koskevan puitesopimuksen, joka kattaa lähes puolet Suomen kouluista, esikouluista ja päiväkodeista. Sopimus vahvistaa edelleen Lekolarin johtavaa asemaa Suomen merkittävimpänä koulujen ja päiväkotien kalustajana ja varustajana. Hankinnat sopimuksen puitteissa alkavat 1.2.2022.

Puitesopimuksen kautta Lekolar on koulu- ja askartelutarvikkeiden toimittaja sopimuksen piiriin kuuluville yli 150 kunnalle ja julkiselle organisaatiolle Suomessa. Sopimuksen tuotevalikoima sisältää yli 4 500 korkealaatuista tuotetta Lekolarin laajasta pedagogisten tuotteiden valikoimasta.

Puitesopimuksen mukaiset hankinnat käynnistyvät helmikuussa
Puitesopimuksen hankinnat alkavat helmikuun alusta. Sopimuksen piiriin kuuluvat asiakkaat saavat 1.2.2022 alkaen käyttöönsä omia hankintasopimuksen mukaisia toiminnallisuuksia Lekolarin verkkokaupassa. Toiminnallisuuksien käyttöönotto ei vaadi Lekolarin verkkokauppaa aiemmin käyttäneiltä mitään toimenpiteitä. Uusien käyttäjien tulee rekisteröityä verkkokauppaan ennen hankintojen aloitusta.

”Olemme tehneet paljon valmistelutyötä jo pitkään, jotta uuden puitesopimuksen mukaiset hankinnat käynnistyisivät sujuvasti ja asiakkaidemme olisi mahdollisimman helppoa tehdä hankintoja verkkokaupastamme. Toivotamme ilolla kaikki niin uudet kuin tututkin asiakkaamme tekemään hankintoja kauttamme. Verkkokauppakoulutuksissamme on ollut runsas osanotto ja olemme jo viime vuoden puolella tukeneet ja tiedottaneet asiakkaitamme uudistuksista. Kiitosta saanut asiakaspalvelutiimimme on auttamassa asiakkaita alkuun kaikin mahdollisin keinoin”, kertoo Lekolarin Suomen toimitusjohtaja Taneli Kivistö.  

Puitesopimus tukee vastuullisia valintoja kouluihin ja päiväkoteihin

Hanselin tarjouskilpailutuksessa painotettiin tiukkoja ympäristökriteereitä niin tuotevalikoiman kuin kuljetusten ja pakkausmateriaalienkin suhteen. Sopimus sisältää monia Joutsenmerkin saaneita tuotteita ja mm. kaikilla sopimuksen kautta hankituilla kouluvihkoilla on Joutsenmerkki.

Lue aiempi uutinen sopimuksesta.

Lisätietoja:
Taneli Kivistö, Lekolar-Printel Oy:n toimitusjohtaja
+358 (0)50 586 11 21
taneli.kivisto@lekolar.fi

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.