Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

 

Kilpailussa uransa alkuvaiheessa olevat suunnittelijat etsivät uusia tuoteideoita ekologisten materiaalien hyödyntämiseen. Lekolar on kiinnostunut kestävän kehityksen mukaisista, erilaisista, uusista materiaaleista ja niiden hyödyntämisestä, joten suunnittelukilpailu sopii Lekolarin arvomaailmaan täydellisesti.

”Asiakkaidemme vastuullisuustietoisuus kasvaa jatkuvasti, ja haluamme osaltamme vastata tähän erittäin positiiviseen kehitykseen. Olemme Suomen johtava koulukalusteiden ja oppimisympäristöratkaisujen toimittaja, eikä tähän olisi päästy ilman rohkeaa, innovatiivista ajattelua ja jatkuvaa halua kehittyä” kertoo Lekolarin kehitysjohtaja Mikko Kyrö.

”Lähdimme mukaan kilpailuun, koska haluamme olla mukana etsimässä uusia näkökulmia nuorten, lahjakkaiden suunnittelijoiden kanssa. Kilpailussa korostuvat vastuullisuus ja turvalliset oppimisympäristöt ovat meille liiketoimintamme ydinasioita” jatkaa kehitysjohtaja Mikko Kyrö.

Suunnittelukilpailu kannustaa osallistujia ennakkoluulottomuuteen ja ekologisten materiaalien hyödyntämiseen. Arviointiperusteina ovat muotokielen ja innovatiivisuuden lisäksi selkeys ja kestävyys – eli asiat, jotka korostuvat aivan erityisesti kouluympäristössä: Lekolar haluaa tarjota asiakkailleen ratkaisuja, jotka kestävät kulutusta ja aikaa.

”Uudet, nerokkaat ja kotimaiset innovaatiot kalusteissa erityisesti ekologisuuden ja kestävyyden  näkökulmasta ovat todella kiinnostavia. Suunnittelemme oppimisympäristöjä isoon osaan Suomen kouluja ja päiväkoteja ja kalusteratkaisuissa toiminnallisuus, kestävyys ja vastuullisuus ovat aina meille olennaisia lähtökohtia tarjotessamme ratkaisuja asiakkaillemme”, kertoo Lekolarin suunnittelupäällikkö Stiina Kiuru.

Kilpailuaika on nyt käynnissä ja se päättyy 3.12. Kilpailun voittajat julkistetaan helmikuussa 2022 ja parhaimmille ideoille on luvassa rahapalkintoja ja kunniamainintoja.

Lisätietoja kilpailusta voi lukea Young Finnish Designin sivuilta >

Lisätietoja:
Lekolar, suunnittelupäällikkö Stiina Kiuru
stiina.kiuru@lekolar.fi

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.