Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Uutinen 29.6.2021

Karoline-oppilastuoleille Joutsenmerkit

Karoline-oppilastuoleja käytössä Merenojan yhtenäiskoulussa Kalajoella

Koulujen suosioon nousseiden Karoline-oppilastuolien ympäristömerkitty valikoima laajeni kun kaksi uutta Karoline-tuolia saivat Joutsenmerkin. 100 % kierrätetystä muovista valmistettu Karoline on ergonominen ja monipuolinen oppilastuoli.

– Joutsenmerkin saaminen Karoline-oppilastuolille tuntuu erityisen mukavalta. Kymmenettuhannet pohjoismaiset oppilaat pääsevät kirjaimellisesti istumaan tarinan päälle, joka kertoo kestävästä tuotannosta ilmastokriisin varjossa, kertoo Lekolarin kestävän kehityksen johtaja Pierre Lennartsson.

Karoline on ainutlaatuinen oppilastuoli, joka on kehitetty yhteistyössä Upcycling Scandinavia  yhtiön kanssa ja se on valmistettu kokonaan värin mukaan lajitellusta kierrätysmuovista. Myös tuotteen materiaaleihin, ergonomiaan, laatuun, käsittelyyn, kuljetukseen ja kestävään tuotantoon on kiinnitetty erityistä huomiota.

– Laadukkaan, muovijätteestä valmistetun oppilastuolin kehittäminen on ollut tärkeä hanke Lekolarin kestävän kehityksen työssä. Osittain siksi, että oppilastuoli on niin voimakas symboli, ja osittain siksi, että halusimme testata, kuinka pitkälle voimme mennä volyymituotteiden tuottamisessa mahdollisimman kestävästi, Pierre sanoo.

Tuloksena on oppilastuoli, joka ei ole ainoastaan ainutlaatuinen kestävän kehityksen tavoitteidensa ansiosta, vaan lisäksi edullinen ja saatavana lyhyellä toimitusajalla.

– Vuosien kovan kulutuksen jälkeen tuoli on myös täysin kierrätettävä. Istuinosa lajitellaan muovina ja kenties se saa uuden elämän uusissa oppilastuoleissa, Pierre Lennartsson sanoo.

Lue lisää Karolinesta ja löydä kaikki tuolimallit!

 

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.