Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

 

Uutinen 24.1.2022

Opetusvälineet

LEKOLAR ESPOON KAUPUNGIN OPETUS- JA TOIMINTAVÄLINEIDEN SEKÄ KOULU- JA ASKARTELUTARVIKKEIDEN SOPIMUSTOIMITTAJAKSI

Lekolar-Printel Oy on valittu Espoon kaupungin puitejärjestelyssä sopimustoimittajaksi opetus- ja toimintavälineisiin sekä koulu- ja askartelutarvikkeisiin. Puitesopimusta voivat käyttää kaikki Espoon kaupungin yksiköt. Sopimuskausi on neljä vuotta, 1.1.2022 – 31.12.2025

Lekolar on koulujen ja päiväkotien käyttöön suunnattujen leikki- ja liikuntavälineiden, opetusvälineiden, koulutarvikkeiden sekä kalusteiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Vastuullisuus ja turvallisuus sekä pedagogia ovat meille tuotevalintojemme lähtökohtia − valikoimassamme on laajasti Joutsenmerkin saaneita tuotteita, FSC- ja PEFC- sertifioituja tuotteita sekä haitta-aineettomia tuotteita.

Lue lisää vastuullisuudestamme >>

Lisätietoja:
Lekolar-Printel Oy
Taneli Kivistö
toimitusjohtaja
Puh. 050 586 1121
E-mail. taneli.kivisto@lekolar.fi

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.