Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Lekolar mukana Icehearts-hyväntekeväisyysturnauksessa

 

Icehearts on järjestö, joka mahdollistaa urheiluharrastuksen kaikille lapsille. Icehearts-toimintamalli on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja perheille, jotka ovet tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Iceheartsin toimintaa voi tukea mm. osallistumalla heidän järjestämiin urheilutapahtumiin, joiden osallistumismaksu menee suoraan lasten joukkueurheilun mahdollistamiseen. 


Osallistuimme lauantaina 21.5.2016 jalkapalloturnaukseen Sonera Stadiumilla. Päivä oli aurinkoinen, eikä stadionille paljoa tuulenvire käynyt, joten saimme pelata ihan tosissaan hiki hatussa. 12 joukkuetta kilpaili kultaisimmasta pokaalista ja se jäi meidän joukkueelta tällä kertaa haaveeksi. Saimme kuitenkin paljon hauskoja muistoja, muutamia polviruhjeita sekä kipeät mahat kaikesta nauramisesta ja kesän ensimmäisistä grillimakkaroista, joten voimme sanoa päivän olleen hyvin onnistunut. Hyvän mielen kruunasi se, että päivän urheilu ja hauskanpito tuplaantuvat, sillä osallistumisellamme mahdollistimme Iceheartsin toiminnan jatkumisen ja jokaisen lapsen liikkumisen. Voisiko olla mitään parempaa syytä viettää hauska päivä pallon perässä juoksemalla?

Lekolar Icehearts jalkapalloturnaus hyväntekeväisyys
Tuli niitä maalejakin!

Lekolar Icehearts jalkapalloturnaus hyväntekeväisyys joukkuekuva
Lekolarin ylpeä joukkue päivän ensimmäisen pelin jälkeen.

Julkaistu 1.6.2016

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.