Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Lastentarhanopettajapäivät Turun Logomossa 26.-27.9.2015

Valtakunnalliset Lastentarhanopettajapäivät järjestettiin Turun Logomossa syyskuun lopussa. Tapahtumaan osallistui huikea määrä varhaiskasvatuksen ammattilaisia, joita meillä oli ilo tavata osastollamme. Kaksipäiväinen ohjelma oli hyvin kattava ja opettavainen. Lapsen henkinen ja fyysinen hyvinvointi oli nostettu isoksi teemaksi, mikä näkyi tapahtuman yleisessäkin tunnelmassa. Liikunnan ja liikkumisen merkitys korostuu jo varhaisessa iässä, jotta opitut tavat jatkuvat läpi elämän. 

 

Osastollamme pystyi tutustumaan uuteen Fixa-säilytinjärjestelmään, Playwood-leikkikalustesarjaan sekä Snake-moduulisohvan uusiin ihaniin väreihin. Messuvieraat olivat innoissaan myös uusista tekstiileistämme, jotka sointuvat hyvin muihin tuotteisiin.

Julkaistu 29.9.2015

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.