Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Onnea kaikille voittajille!

Uudet verkkosivumme ja verkkokauppamme ovat olleet auki kahden viikon ajan. Olemme saaneet huikean määrän rekisteröityneitä käyttäjiä ja uudet sivut on otettu vastaan suurella innolla. Arvokkaan palautteen perusteella käyttäjät ovat kokeneet sivut moderneiksi ja hyvin toimiviksi, tuotteita on helppo löytää ja ajankohtaiset teemasivut ovat antaneet hyviä ideoita käyttäjien arkityöhön. 

Arvoimme ensimmäisen kahden viikon aikana kaikkien rekisteröityneiden käyttäjien kesken joka päivä askartelupaketin, jolla saa tehtyä Savihiiret-askarteluvinkin. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Uusilta sivuilta tulleen ensimmäisen tilauksen teki Laura Kinnunen Limingan kunnan Linnukan päiväkodista. Yllätimme ensimmäisen tilaajan 300,00 € lahjakortilla. Soitimme Lauralle ja hän oli hyvin iloinen tästä yllätyksestä. Laura kertoi myös, että koko pitkän tilauksen tekeminen oli tosi helppoa ja jouhevaa, siinä meni vain 10 minuuttia. 

Lekolar onnittelee kaikkia voittajia! 

Julkaistu 5.11.2015

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.