Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Vantaalla oppilaat neuvovat opettajia tietotekniikassa

Vantaan kouluihin avataan Guru Cafét ja koulutetaan guruoppilaat, jotka neuvovat toisia oppilaita sekä opettajia tietotekniikan ja digimaailman saloihin. Oppilailla on jo valmiiksi laajat taidot älypuhelimien, tablettien ja tietokoneiden käytössä ja jokaisella oppilaalla on mahdollisuus syventää taitojaan sähköisen oppimateriaalin avulla, jonka suorittamalla hänestä tulee guruoppilas. 

Rekolanmäen koululla Guru Café on jo avattu ja muihin kouluihin tilat avataan kuluvan talven aikana. Lekolar on kalustanut ja sisustanut tilat yhdessä koulujen kanssa. Jokainen koulu on saanut itse päättää millaisen tilan haluaa ja esimerkiksi Rekolanmäen koulun oppilaat halusivat tilaan istuintyynyjä, säkkituoleja ja raheja sekä isoja mattoja lattialle. Guru Café ei siis ole kahvila, vaan rento tila, missä oppilaat voivat tehdä projektejaan sekä viettää välitunteja. 

Guru Cafe Vantaa Lekolar

Kuva: Esa Syväkuru
Lue koko Helsingin Sanomien juttu ja katso video täältä.

Julkaistu 16.12.2015

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.