Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Lekolar-Printel Oy:n ns. perus-/kuvastohintoja on korotettu opetusvälineiden, opiskelutarvikkeiden, lelujen ja pelien ja vastaavien tuotteiden osalta noin 5 % 1.7.2015 alkaen. Hinnankorotusten tärkein tekijä on Yhdysvaltain dollarin merkittävä vahvistuminen euroon ja Ruotsin kruunuun nähden. Hinnankorotukset eivät koske kalusteita eivätkä pääosaa kustannustuotteista, kuten päiväkirjakalentereita. Kuvastohinnat on päivitetty myös Lekolarin verkkosivuilta sähköisenä löytyvään Varhaiskasvatus & Esiopetus 2015 -kuvastoon. Asiakaskohtaiset sopimushinnat löytyvät aina suoraan verkkokaupastamme.

Julkaistu 1.7.2015

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.