Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Palkittu lastentuoli Nomi nyt myynnissä

 Julkaistu 3.1.2017

Nomi - palkittu tuoli, joka seuraa
lapsen kasvua

Lapset tykkäävät liikkua ja he liikkuvat jopa istuessaan. Hyvä tuoli, joka tukee liikkumisen vapautta lapsen istuessa pöydän ääressä sekä kiivetessä ylös ja alas tuolilta, on olennainen osa lapsen hyvinvointia ja kasvun tukemista.

Peter Opsvik on suunnitellut Nomin ajatuksena luoda maailman paras lastentuoli, kun ajatellaan muotoa ja toimintoa. Nomi on pitkän suunnittelutyön tulos, jossa kiteytyy 40 vuoden kokemus lastentuolien suunnittelusta.

Nomin rohkea muoto ei ainoastaan hivele silmää, vaan kutsuu myös lasta kokeilemaan aktiivisesti eri istuma-asentoja.  

Peter Opsvik on suunnitellut Nomin ja monia muita klassikkotuoleja, joita käytetään toimistoissa, päiväkodeissa ja esikouluissa ympäri maailmaa. Hänen kekseliäät ja tyylikkäät istuinratkaisut lapsille sekä aikuisille ovat tuoneet hänelle monia pohjoismaisia sekä kansainvälisiä muotoilupalkintoja viime vuosikymmeninä.

Portaaton säätö ilman työkaluja

Nomin nerokkuus perustuu portaattomaan säätöön, mikä tapahtuu täysin ilman työkaluja. Tuoli kasvaa lapsen kasvun mukana ja lapsi voi istua aina aikuisten kanssa saman pöydän ääressä. Istuin ja jalkatuki ovat varustettu säätöpyörillä, joita voi helposti kiristää ja löysätä aina, kun tuolia säädetään lapselle sopivaksi. Lisäturvaominaisuutena kartiomainen ja alaspäin paksuneva runko estää istuimen ja jalkatuen yhtäkkisen alas liukumisen, vaikka unohtaisit kiristää säätöpyörät. 

 

Istuimen ja jalkatuen syvyys säätyy automaattisesti, minkä ansiosta on helppo nähdä, kuinka Nomi seuraa lapsen kehitystä ja sopeutuu kullekin käyttäjälle.  

 

 

Helppo siirtää

Nomi on niin helposti siirreltävissä, että lapsi voi itse siirtää tuolin pöydän ääreen. Aikuisen työ helpottuu, kun lapsista tulee itsenäisempiä. Nomin takajalat on varustettu pienillä pyörillä, mikä tekee tuolin kaatumisesta vaikeampaa ja lisää näin turvallisuutta. 

Turvallisuus

Nomi täyttää viimeisimmät vuoden 2012 tiukat EN-turvallisuusstandardit. Tuolissa käytetty puu on FSC-sertifioitua pyökki- ja tammivaneria ja muoviosat ovat kierrätettyä polypropyleeniä, mikä ei sisällä ftalaatteja tai parabeeneja. Pehmusteet on testattu ja hyväksytty Öko-Tex Standard100:n mukaan, mikä on maailman johtava tekstiilien terveysmerkintä. Mistään materiaalista ei irtoa haitallisia aineita. 

Vankka tuoli on valmistettu kestävästä ja helposti puhdistettavasta materiaalista.  

Testivoittaja

Nomi on suunniteltu maailman parhaaksi lastentuoliksi, jossa yhdistyy muotoilu ja käytännöllisyys. Lukuisten muotoilupalkintojen määrä puhukoon puolestaan. 

     

    

 

 Julkaistu 3.1.2017

Nomi-tuoli ja -turvakaari

 • Haitta-aineeton
  Nomi tuoli

  Nomi tuoli

  Nomi tuolin on suunnittellut Peter Opsvik, jonka 40 vuoden kokemus lastentuolien suunnittelusta kiteytyy tuolissa. Sekä istuimen että jalkatuen säätö tapahtuu täysin ilman työkaluja. Näin tuoli seuraa lapsen kehitystä aina teini-ikään saakka. Jalkatukeen muotoiltu pieni nystyrä stimuloi jalkapohjia ja antaa jalkojen levätä. Tuolin muotoilu on tukeva ja ergonominen sekä antaa lapsille paljon liikkumavapautta. Istuimen ja jalkatuen muotoilu estää lasta liukumasta eteenpäin ja antaa hyvän jalkasijan. Nomi painaa alle 5 kg ja on siksi helppo ripustaa pöydän reunalle tai siirrellä. Runko on valmistettu FSC-sertifioidusta taivutetusta vanerista, jonka ydin on pyökkivaneria ja päällimmäinenkerros tammivaneria. Istuin, selkänoja, jalkatuki ja jalat polypropyleeniä. Takajaloissa olevat pyörät estävät tuolin kaatumisen taaksepäin ja lisää turvallisuutta. Etummaisissa jaloissa säätötassut. Turvakaari tilattava erikseen. Istuinkorkeus 52-58 cm. Istuimen mitat (LxS): 36x25 cm. Selkänojan mitat (LxK): 36,5x22 cm. Tuolin jalustan mitat (LxS): 52x59 cm. Valmistettu kestävistä ja kierätettävistä materiaaleista. Design: Peter Opsvik.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Nomi turvakaari

  Nomi turvakaari

  Asennettavissa nopeasti ilman työkaluja. Materiaali polypropyleeniä. Täyttää EN 14988-1:A1:2012 standardin vaatimukset. Huomaa, että turvakaarta asennettaessa Nomi-tuolin istuin tulee olla ylimmässä asennossa. On erittäin tärkeää varmistaa, että turvakaari lukittuu tuoliin.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.