Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Ilmiöoppiminen ja OPS 2016 käytännössä

15.-16.9.2016 järjestettiin Helsingin Wanhassa Satamassa NET Forum Finland 2016, mikä toimi opetusalan kohtaamispaikkana. Tapahtuman keskeisinä teemoina olivat opettajuus, oppiminen ja teknologia nyt sekä tulevaisuudessa. Kaksipäiväisessä tapahtumassa oli mahtavia seminaareja ja workshopeja, unohtamatta näytteilleasettajien innovatiivisia osastoja. Me rakensimme #OppiminenNYT-osastomme yhdessä Microsoftin, Lenovon, Tilassa Oy:n sekä Educoden kanssa. Espoon Kirkkojärven koulun kuudesluokkalaiset opiskelivat osastollamme kaksi päivää yrittäjyyttä. Oli todella mielenkiintoista nähdä mitä ilmiöoppiminen ja OPS 2016 käytännössä ovat.

Oppilaat saivat hienon tilaisuuden haastatella Rovion kehitysjohtaja Mikko Setälää, PaaPii Design Oy:n yrittäjä Anniina Isokangasta sekä Lappsetin markkinointiviestintäpäällikkö Irma Kuukasjärveä. Pääsivät oppilaat itsekin Suomen suurimpien medioiden haastateltaviksi. Kiitos kaikille kävijöille sekä yhteistyökumppaneillemme. On hienoa nähdä ja kokea yhdessä, mitä oppiminen on nyt! 

Lekolar NET Forum ilmiöoppiminen
Lekolar NET Forum ilmiöoppiminen ja OPS2016
Lekolar NET Forum ilmiöoppiminen ja OPS2016
Lekolar NET Forum ilmiöoppiminen ja OPS2016

Katso tästä MTV3:n uutiset:
Uusi opetussuunnitelma takkuaa: Koululaiset epätasa-arvoisessa asemassa.
Nettitehtäviä ilman verkkoa - opetussuunnitelma kompastelee resurssien puutteessa
Miten varmistetaan tasapuolinen opetus, Sanni Grahn-Laasonen?
Huomenta Suomi - Päivän puheenaihe. Kohdasta 16:30

Katso tästä HS Lasten uutiset:
"Opiskelu on helpompaa ja nopeampaa" - teknologia innostaa nuoria koululaisia

Täältä voit lukea lisää #OppiminenNYT-yhteistyöstä. 

Julkaistu 23.9.2016

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.