Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Tiedote

Verkkokaupassa ajoittaista hitautta.

Ensiesittelyssä Educa-messuilla: Audimax ja Audimin

Audimax - Kotimainen kaluste muuntuviin oppimisympäristöihin

 

Audimax

Audimax katsomo             Audimax katsomo

 

Monipuolistuneet opetusmenetelmät ja ryhmätyöskentelyn muodot vaativat tiloilta joustavuutta ja useita käyttömahdollisuuksia.
Audimaxin porrastetut istuintasot suorastaan kutsuvat kokoontumaan ryhmätöiden pariin ja seuraamaan esityksiä tai opetustuokioita.
Audimax on varustettu pyörillä ja se on helppo siirtää haluttuun paikkaan. Kalustetta säilytettäessä ja siirrettäessä alemmat istuintasot työnnetään ylimmän istuintason sisään, jolloin kaluste menee pienempään tilaan. Audimaxin takaosassa on säilytyslokerikko esimerkiksi istuintyynyille.
Audimaxeja voidaan sijoittaa rinnakkain, jolloin saadaan katsomotilaa isommallekin ryhmälle.
Audimax koostuu rungosta ja verhoiluosista. Verhoilu on likaa hylkivä, helposti puhtaana pidettävä ja erittäin kovaa kulutusta kestävä. Erilliset verhoiluosat mahdollistavat myös verhoilujen uusimisen tai vaihtamisen täysin toisenlaiseen verhoiluun tilanteessa, jossa esimerkiksi kalusteen käyttötarkoitus vaihtuu.

 

Audimin - Suomessa suunniteltu ja valmistettu Audimin on monikäyttöinen kaluste erilaisiin oppimisympäristöihin

Audimin katsomo

Audimin katsomo edestä   Audimin katsomo takaa

Tarvitsemme ympäristöjä, kalusteita ja varusteita, mitkä soveltuvat useisiin käyttötarpeisiin ja täyttävät
turvallisuudelle asetetut vaatimukset.
Opimme keskustelemalla ja olemalla vuorovaikutuksessa pienemmissä ja suuremmissa ryhmissä, tai ihan vain kahdestaan. Se vaatii sisustusratkaisuilta sekä kalusteilta yhteensopivuutta ja monitoimisuutta. Yhdellä kalusteella tulee olla monta eri toimintamahdollisuutta. Päiväkodista löytyvät kerronta / keskustelupaikat ovat - tai niiden pitäisi olla - joustavia ja muunneltavia.
Audimin-katsomossa on istumapaikat 21:lle lapselle. Audimin on varustettu pyörillä ja se on helppo siirtää haluttuun paikkaan. Rungosta löytyy säilytyslokerot erillisille istuintyynyille. Audimin koostuu rungosta ja erikokoisista istuintyynyistä. Verhoilukangas on likaa hylkivää, erittäin kovaa kulutusta kestävää Aura UV –kangasta: 100% polyesteri, 100 000 martindale, UVsuojaus, vedenpitävä, antimikrobikäsittely, paloluokitus EN 1021-1, SL1.

 

Sekä Audimax ja Audimin ovat ensiesittelyssä Educa-messuilla 26. - 27.1.2018.

Tervetuloa Lekolarin osastolle 6f48!

Audimax

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.