Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Tiedote 23.11.2020

Lekolar sijoittaa XRF-tekniikkaan haitta-aineettomuuden edistämiseksi

Lekolar sijoittaa haitta-aineettomuustyönsä tueksi edistykselliseen XRF-analysaattoriin. Tekniikka mahdollistaa esimerkiksi raskasmetallien havaitsemisen tuotteista.

Lekolar on Pohjoismaiden johtava koulujen ja päiväkotien oppimisympäristöjen toteuttaja. Ympäristö- ja vastuullisuusasiat ovat liiketoimintastrategiamme kantava voima, joka ulottuu kaikille toimintamme osa-alueille.

Vaikutamme toiminnallamme satojen tuhansien lasten arkeen Pohjoismaissa. Kannamme vastuuta tulevien sukupolvien hyvinvoinnista ja otamme ympäristöasiat vakavasti. Kestävät valinnat ja haitta-aineettomuus ovat vastuullisuusstrategiamme olennaisia osa-alueita  ja olemme yrityksenä sitoutuneet jatkuvaan kehittymiseen näissä asioissa, kertoo Lekolarin kestävän kehityksen johtaja Pierre Lennartsson.

Harva alan toimija on vielä investoinut XRF-tekniikkaan, joka mahdollistaa materiaalien tunnistamisen ja erilaisten aineiden analysoinnin tuotteista

XRF-tekniikka tekee raskasmetallien löytämisestä eri tuotteista helppoa. Tekniikka ei korvaa jo nyt noudattamiamme tiukkoja testauksia, mutta se antaa meille lisämahdollisuuden tehdä omia pistokokeita vaikkapa uusien toimittajien kanssa toimiessamme, toteaa Pierre Lennartsson ja esittele kannettavaa skanneria.

Investointi on mittava ja siihen liittyy myös tiettyjä turvallisuustoimia.

Tämä vaatii muun muassa Ruotsin säteilyä valvovan viranomaisen, Strålskyddsmyndigheten, luvan. Rakennamme myös testilaboratorioomme erityisesti tähän soveltuvan mittauspaikan. Tuntuu hyvältä, että voimme tällä tavalla jälleen ottaa uuden askeleen kohti kestävää ja haitta-aineetonta ympäristöä lapsille ja nuorille.

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.