Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Tiedote 11.11.2020

LEKOLAR HELSINGIN KAUPUNGIN SOPIMUSTOIMITTAJAKSI


Lekolar-Printel Oy on valittu Helsingin kaupungin koulu- ja askartelutarvikkeiden sopimustoimittajaksi. Sopimuskausi on 6.11.2020 – 5.11.2022, jonka jälkeen Helsingin kaupungilla on mahdollisuus jatkaa sopimusta kahden vuoden pituisella optiokaudella. Ensimmäisen sopimusvuoden 24.1.2022 asti sopimus pitää sisällään kaikki koulu- ja askartelutarvikkeiden täydennystilaukset.

Kilpailutuksen hankintapäätös perustui kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteena halvimpaan hintaan. Tuotemäärityksissä on huomioitu myös laadulliset vaatimukset sekä tuotteiden ja toimittajan vastuullisuus. Lekolarin valikoimassa on esimerkiksi laajasti Pohjoismaisella ympäristömerkillä, Joutsenmerkillä, merkittyjä tuotteita, FSC- ja PEFC- sertifioituja tuotteita sekä haitta-aineettomia tuotteita. Kouluvihkoillamme on Joutsenmerkki.

Lekolar on koulujen ja päiväkotien käyttöön suunnattujen kalusteiden, opetusvälineiden, koulutarvikkeiden sekä leikki- ja liikuntavälineiden markkinajohtaja Pohjoismaissa.

Lisätietoja:
Lekolar-Printel Oy
Taneli Kivistö
toimitusjohtaja

Puh. 050 586 1121
E-mail. taneli.kivisto@lekolar.fi

Lue lisää työstämme turvallisten kasvu- ja oppimisympäristöjen puolesta: Uusi green deal -sopimus auttaa vähentämään lasten altistumista haitallisille kemikaaleille varhaiskasvatuksessa

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.