Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Verkkoyhteyden häiriöt aiheuttavat katkoksia asiakaspalvelun puhelinlinjoihin. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia.

mBot

mBot tekee robottien ohjelmoinnin alkeiden opettamisesta ja oppimisesta helppoa ja hauskaa. Pelkästään ruuvimeisselillä ja mukana toimitetuilla vaiheittaisilla ohjeilla lapset voivat rakentaa robotin nollasta, ja kokea itse tekemisen iloa. Prosessin aikana lapset oppivat robotiikasta ja monista erilaisista elektronisista osista, ymmärtävät lohkopohjaisen ohjelmoinnin perusteet sekä kehittävät suunnittelutaitojaan ja kykyään ajatella loogisesti.

mBot Explorer -sarja

Mbot Explorer -sarja on päivitetty versio klassisesta mBot-robotista. Mbot on opetusrobotti, joka soveltuu keskiasteelle ja sitä vanhemmille opiskelijoille. Uutta tälle versiolle on, että siinä on Led-matriisinäyttö, joka voidaan liittää laitteeseen ja ohjelmoida.

Ohjelmisto ja ohjelmointikieli:
Mbot on ohjelmoitu Makeblockin omaan editoriin mBlock 5 PC: lle lohko-ohjelmoinnin avulla Scratchissa tai tekstiohjelmoinnissa Pythonissa. IOS- ja Android-laitteille (Chromebook) mBlock Blockly -sovellusta käytetään mBotin ohjelmointiin lohko-ohjelmoinnissa Blocklyssä. MBlock Blockly -sovelluksessa on myös peliversio, jossa voit hallita tasoja ohjelmoimalla mBot tehtävien suorittamiseen. IOS- ja Android-tableteille on myös Makeblock-sovellus, joka linkittää PC-version ja joka perustuu Scratch-ohjelmointiin ja Pythoniin.

Sisältö:
Sarja sisältää mm. renkaat, bluetooth-moduuli, IR-kaukosäädin, 2 moottoria, summerimoduuli, valomoduulin LED, äänianturi, valoanturi, älypuhelimen etätuki, kaapeli RJ-25 USB, rakennusohjeet ja pikaopas.

mBot Ranger

Robottisarja ennalta suunnitellun robotin rakentamiseen. Sopii sekä leikkiin että oppimiseen koulussa ja päiväkodissa. Joustavat osat mahdollistavat robotin rakentamisen gyrosensorin avulla telaketjuun, nopeaan kolmipyöräiseen tai tanssivaan kaksipyöräiseen ajoneuvoon. Sarja koostuu noin sadasta mekaanisesta ja elektronisesta moduulista ja osasta. mBot Rangerilla on edistyneempi piirilevy, jossa on enemmän antureita, tehokkaampia ja nopeammat moottorit (0,6 m / s) ja tehokkaat hihnat telaketjuajoneuvoon.

Voidaan ohjelmoida tietokoneelta ja ohjata matkapuhelimella tai tabletilla tai ohjelmoida esim. seurata suunniteltua linjaa tai jopa ajaa ympäri ja välttää esteitä. Rakennettu yhdessä mukana toimitetun oppaan kanssa, joka on saatavana myös sovelluksen muodossa (iOS ja Android) 3D-malleilla prosessin helpottamiseksi. Tarvittavat työkalut mukana. Robotti muodostaa yhteyden tietokoneeseen tai matkapuhelimeen Bluetoothin kautta ja sitä ohjataan sovelluksen kautta (Android ja iOS). Sovellus sisältää kaiken luomisen ohjelmointiin, suunnitteluun, hallintaan ja jopa jakamiseen muiden kanssa. Alustalla ja kannella, joka on erityisesti suunniteltu suojaamaan emolevyä ja suojaamaan lasten silmiä LED-lampulta. Sisältää värikoodatut RJ25-portit helpomman johdotuksen ja rakentamisen helpottamiseksi. Vaatii 6x AA-paristoa.

 • Makeblock mBot Explorer Kit

  Makeblock mBot Explorer Kit

  Tuotenro: 123575
  Nettohintatuote, ei alennuksia.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Makeblock mBot Ranger Robot Kit(Bluetooth Version)

  Makeblock mBot Ranger Robot Kit(Bluetooth Version)

  Tuotenro: 123581
  Nettohintatuote, ei alennuksia.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Makeblock mBot Add-On Pack-Interactive Light & Sound

  Makeblock mBot Add-On Pack-Interactive Light & Sound

  Tuotenro: 123573
  Nettohintatuote, ei alennuksia.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Makeblock mBot Add-on Pack-Servo Pack

  Makeblock mBot Add-on Pack-Servo Pack

  Tuotenro: 123578
  Nettohintatuote, ei alennuksia.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Makeblock mBot Ranger add-on pack-Laser Sword

  Makeblock mBot Ranger add-on pack-Laser Sword

  Tuotenro: 123572
  Nettohintatuote, ei alennuksia.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Makeblock mBot Add-On Pack-Six-legged Robot

  Makeblock mBot Add-On Pack-Six-legged Robot

  Tuotenro: 123579
  Nettohintatuote, ei alennuksia.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.