Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Codey Rocky

Codey Rocky on pedagoginen robotti, joka soveltuu hyvin ohjelmoinnin oppimiseen esiopetuksessa ja alakouluissa. Aloittaminen on helppoa, ja mitä enemmän opit, sitä pidemmälle eteneviä tehtäviä voit suorittaa robotilla, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia antureidensa ja toimintojensa avulla.

Codey Rocky koostuu kahdesta osasta. Codey on robotin aivot ja ohjelmointiyksikkö. Rockeyn avulla voit ajaa robottia. Rockyssä on IR- ja värianturi, jonka avulla Codey Rocky voi olla vuorovaikutuksessa alapuolella olevien värien ja viivojen kanssa. Makeblock-sovelluksessa on kolme tapaa hallita ja säätää Codey Rockyä. Kauko-ohjain, ja ohjelmointitila, jossa ohjelmoidaan lohko-ohjelmoinnilla.

Codey Rocky on yhteensopiva Makeblock Neuronin kanssa, ja siihen voi yhdistää LEGO®-palikoita.

Voidaan liittää muihin laitteisiin USB-kaapelilla ja Bluetoothilla. Voidaan yhdistää langattomasti tietokoneeseen mukana toimitetun Bluetooth-sovittimen kautta.

Codey Rockyssä on paljon antureita, kuten LED-näyttö, IR-anturi, ääni- ja valotunnistin, gyroskooppi, sisäänrakennettu kaiutin ja kolme ohjelmoitavaa painiketta.

Sovellus / ohjelmisto: Makeblock, mBlock 5 (PC, MAC)

Tilaa Codey Rockey

  • Makeblock Codey Rocky

    Makeblock Codey Rocky

    Tuotenro: 123577
    Alennus on 30% listahinnasta. Kampanjahinta voimassa 14.6.2024 saakka. Kirjautuneena käyttäjänä näet lopullisen asiakashintasi, joka on joko kampanja- tai sopimushinta, sen mukaan kumpi on edullisempi.
    Kirjaudu nähdäksesi hinnat
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.